0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Ansvarig för kundservice

DSC_1678

 

Bakgrund

Uhip växer så det knakar och en av de mest prioriterade området i vårt företag är hanteringen av våra kunder. Vår vision och ambition är att ha en personlig relation till kunderna samt överträffa deras förväntningar när de möter oss fysiskt i butiken, på mässor, online i vår webshop eller i mail, chat och telefon.

 

Vi söker en spindel i nätet

Vi söker nu en person som vill ansvara för detta viktiga område och som drivs av att ge god service, ha ansvar, struktur och att ha ordning och reda. Förutom att ha kontakt med kunderna per telefon och mail så är det kundservice som ser till att kunderna får sina varor men även att de får topservcie om de önskar byta eller lämna tillbaka en vara.  Kundservice har även full koll på vårt lager och ser med hjälp av våra system till att produkter finns på hyllorna och rätt antal finns i våra system. En spindel i nätet helt enkelt.

Lite mer konkret handlar det om:

-packa varor

-hantera byten/returer

-fakturering

-kundservice  i telefon, mail, chat och sociala medier

-lagerlogistik

-serva och sälja till kunder som kommer in i vår butik

Maila om du tror att du är den vi söker så får du mer information! Mailadress: personal@uhip.se

 

Lämna en kommentar