0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Jacka Bomber Urban Outdoor India Green Junior

En lätt och skön bomberjacka i juniorstorlek

1000 kr

140/150150/160
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En bomberjacka i juniorstorlek, tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial. Designen och funktioner som handledsvärmande ärmslut gör att du kan njuta vintertid oavsett aktivitet. Vår Serie Urban Outdoor är tillverkad av ett DWR behandlat yttertyg som behåller värmen på insidan av jackan och de är isolerade med Sorona See Pro, ett syntetdun från DuPont med mycket goda värmande egenskaper, dessutom tillverkade av förnyelsebara fibrer från växtriket. DWR behandlingen är gjord med ett medel utan för mijlön skadliga kemikalier.

Vår bomberkollektion har snygga detaljer i cool Urban Outdoor stil, helt rätt både i stallet och på fritiden. De är designade så att rörelsefriheten är god så bäraren kan njuta ute oavsett aktivitet.

– Nylon Ribstop Dobby med Bionic ekologiska DWR-behandlat
-Dupont Sorona See 140 gram
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Tre fickor med dragkedjaf

-Innerficka utan dragkedja
-Nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla
-Reflexränder på dragkedjor, diskret matchande dragkedjan
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Hög krage med fleecefoder

Artikelnr: 18189blue-1-1 Kategorier: , , , , ,