0

Underställströja av merinoullsjersey

Rea!
Merinoullstop-luva
Merinoullstop-luva-cykel
SKU: 15123grey

Lätt underställs tröja i finaste 150 grams merino ull jersey-

595 kr 299 kr

Clear selection
  • 1-3 dagar leverans
  • Fria returer
  • Säker betalning

Produktbeskrivning

Lätt underställströja i finaste 150 grams merinoulljersey. Materialet är mjukt som mjukaste bomull men är ett varmt merinoull, ett tunt men varmt plagg som värmer utan att och vara i vägen. Perfekt plagg året om.

Underställströjans material och funktion

Underställströjan har en praktisk luva som du kan dra upp vid behov och ha under tex en hjälm. Luvan är så mjuk och följsam att den inte märks när den inte används. Ärmsluten är extra långa för att värma handleden och har hål för tumme och lillfinger. Se mer ovan om material samt funktion.

Additional Information

Storlek

34, 36, 38, 40, 42, 44, 46

-150 grams merinoullsjersey

Varför Merino Ull
Vi har valt merino ull för att det har det bästa egenskaperna i form av värme och fukt absorberande förmåga. Vår Merino ulls kollektion är av 150 grams finaste merino ull i jersey tyg, dvs ungefär som en finstickad bomulls t-shirt. Den som tror att ull sticks kan glömma det på en gång! Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt., ull har även en svalkande effekt varma dagar. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna. Givetvis kommer ullen från muleeasingfri.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Underställströja av merinoullsjersey”

-Luva med hål bak för eventuell hästsvans
-Förlängda ärmslut med hål för tumme och lillfinger och som värmer handleden.

Recently Viewed

You have not viewed any product yet!
btt