0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Parca Alaska Dark navy

En lätt, dunliknande, feminint skuren kortare kappa för dig som är frusen och vill ha värme ner mot låren inte vill ge avkall på varesig design eller funktion.

2395 kr

34363840424446
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En lätt, dunliknande, feminint skuren kortare kappa för dig som är frusen och vill ha värme ner mot låren inte vill ge avkall på varesig design eller funktion. Den har två-vägsdragkedja fram samt högt sprund bak för rörelsefrihet vid all typ av aktivitet. På insidan av parkan finns elastiska benband med tryckknappar så den sitter fast då du sitter i hästsadeln,

Denna kortare kappa ingår i vår varmaste serie Alaska och är tillverkat av ett mjukt nylontyg med DWR behandling som är snett kanalsytt med Sorona See A1 från DuPont, en fjäderlätt isolering som ger maximal värme samtidigt som det till stora delar består av återvunna fibrer växtriket. A1 är väldigt likt fågeldun till konsistensen och känslan och isoleringen ser till att du håller dig riktigt varm!Se mer nedan om material och funktion.

 

Färg: Mörk marinblå (mycket mörk, nästan mot svart)

Användningsområde: ridkappa, fritidskappa

-DWR behandlat Ripstop nylon
-Dupont Sorona Clomax 250 gsm
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Avtagbar luva
-Tre fickor med dragkedja
-Nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Högt sprund bak med tryckknappar
-Elastiska benband med tryckknappar på insidan