0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Coat Arctic Sport Dark Blue Graphite

En lätt, sportig och feminint skuren kappa som håller dig riktigt varm både i sadeln och på stallbacken eller vid vilken fritidsaktivitet som helst. Dessutom tålig för ruskväder.

2450 kr

3436384042444648
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En lätt, sportig och feminint skuren kappa tillverkad av vädertåliga funktionsmaterial. Kappan passar dig som vill kunna vistas ute varm och torr oavsett vad vintern bjuder på för väder och tvåvägs-dragkedjan fram samt det höga sprundet bak gör dig fullt rörlig och inte begränsad i din aktivitet.Plaggen i Serien Arctic Sport är tillverkade av ett ripstop nylon med ett membran för att tåla regn / blötsnö samt för att andas. De är kanalsydda med Sorona See Proo, ett syntetdun från Dupont som är mycket lätt samt har utmärkt värmande egenskaper även om det skulle bli fuktigt. Sorona består dessutom av förnyelsebara fibrer från växtriket.

Syntetdun har ju den fördelen att det är ätt att tvätta, torkar på nolltid och värmer även om det skulle bli fuktigt.För din säkerhet har Arctic Sport utrustats med reflexdetaljer på både sprundet bak och på dragkedjan och för att du skall hålla värmen maximalt har den nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla.

 

Färg: Grå Blå

Användningsområde: ridning, fritidskappa, ridkappa