0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Skirt Alaska Brown

Rea!

Dunliknande täckkjol för dig som vill hålla dig riktigt varm både i sadeln och på stallbacken, eller under vilken outdoor aktivitet som helst.

995 kr 695 kr

363840424446
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

Täckkjol / terokjol med dragkedjor fram- och baktill som möjliggör full rörelsefrihet i både häst- och cykelsadeln eller vid vilken fritidsaktivitet som helst. Täckkjolen är feminin och nätt och klär dig även till och från arbetet kyliga mornar och kvällar.Alaska är tillverkat av ett mjukt nylontyg med DWR behandling som är snett quiltade med en lätt dunliknande funktionsmaterialet från den amerikanska tillverkaren DupontTäckkjolen har elastiska benband på insidan för att undvika att kjolsidorna fladdrar i vinden, en reflexkant i sidan samt två dragkedjefickor.Färger

-Två fickor med dragkedja
-Dregkedjor fram- coh baktill. Den bak är en tvåvägsdragkedja.
-Elastiska benband med tryckknappar på insidan
-Justerbar midja

Ripstop med DWR behandling
-YKK dragkedjor
-Isolering Dupont Sorona See 250 gram

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

Artikelnr: 17211brown Kategorier: , , ,