0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Leveransinformation

 

LEVERANSTID

Din order packas normalt inom 24 timmar och normal leveranstid är 1-3 vardagar.

Under Julen:

Vi packar och skickar paket ända fram t.o.m den 21/12. Kommer ordern in innan klockan 14.00 går den från oss samma dag.  Det tar normalt 1-2 dagar att nå ditt service piont. Men tänk på att ändå lägga din order i tid om det är en julklapp. DHL och PostNord har mycket att göra i juletid. 

Vi har förlängt öppet köp t.o.m 15/1 och önskar du byta/göra en retur registrerar du ditt ärende HÄR

 

SERVICEPOINT

Vi levererar produkterna som paket via DHL. Godset kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. För tillfället har vi inte möjlighet att erbjuda valfria utlämningsställen, men önskar du något specifikt kan du "lämna ett meddelande" till oss i kassan. Då gör vi allt vi kan för att ditt paket ska hamna där du önskar.

 

LEVERANSBEKRÄFTELSE

Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet. Observera att du måste uppvisa legitimation när du hämtar ut ditt paket från oss.

 

Spåra ditt paket?

När vi skickat ditt paket bekräftar vi det med ett mail till dig. I mailet skickar vi med sändningsnumret för din order. Med det kan du spåra ditt paket hos DHL. När ditt paket kommit fram till närmsta servicepoint får du ett sms till mobilnumret du angav i din beställning. För att spåra ditt paket, klickar du på följande länk:  http://www.servicepointinrikes.se/

 

Fraktkostnad

Just nu är vår fraktkostnad 59 kr för leverans inom Sverige. Eventuell returfrakt är kostnadsfri.

Frequently Asked Questions

Behöver du hjälp? Vi hoppas att du ska hitta svaret på din fråga bland våra "vanligaste frågor".