0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Leveransinformation

 

LEVERANSTID

Din order packas normalt inom 24 timmar och normal leveranstid är 1-3 vardagar.

 

SERVICEPOINT

Vi levererar produkterna som paket via DHL eller Post Nord. Godset kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. För tillfället har vi inte möjlighet att erbjuda valfria utlämningsställen, men önskar du något specifikt kan du "lämna ett meddelande" till oss i kassan. Då gör vi allt vi kan för att ditt paket ska hamna där du önskar.

 

LEVERANSBEKRÄFTELSE

Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet. Observera att du måste uppvisa legitimation när du hämtar ut ditt paket från oss.

 

Spåra ditt paket?

När vi skickat ditt paket bekräftar vi det med ett mail till dig. I mailet skickar vi med sändningsnumret för din order. Med det kan du spåra ditt paket hos DHL. När ditt paket kommit fram till närmsta servicepoint får du ett sms till mobilnumret du angav i din beställning. För att spåra ditt paket, klickar du på följande länk:  http://www.servicepointinrikes.se/

 

Fraktkostnad

Just nu är vår fraktkostnad 59 kr för leverans inom Sverige med DHL och 71 kr för leverans inom Sverige med PostNord . Eventuell returfrakt är kostnadsfri.

Frequently Asked Questions

Behöver du hjälp? Vi hoppas att du ska hitta svaret på din fråga bland våra "vanligaste frågor".