0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Frågor inför köp

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Kundsupport”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Välkommen till vår butik”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fa fa-phone”]

Vi finns här för dig, så tveka inte att ringa oss:

  • Telefon 072-320 03 63 (Observera att det inte går att lämna meddelande)
    Kundservice tillgänglighet på telefon är måndag-torsdag 9-17.  Övrig tid, eller om vi inte har möjlighet att svara, varmt välkommen att skicka mail. Se nedan.

Välkommen att höra av dig![/vc_message][vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fa fa-at”]

Kontakta oss via mail:

  • Maila oss med din fråga om våra produkter med hjälp av nedan formulär. Vi har som ambition att svara löpande på mail vardagar mellan kl 9 och 16. Ibland har vi dock ”toppar” eller är borta på ”Events” och har svårt att efterleva detta men vi återkommer till sig så snart vi kan.

Välkommen att höra av dig![/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fa fa-calendar”]Vår butik ligger i Näsbypark, Täby 1 mil norr om Stockholm. Hit är du välkommen och handla eller kanske bara träffa oss och prova våra plagg.

Normala öppettider:

Klicka här för att se våra aktuella öppettider i butiken.

 

 

Välkommen![/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][contact-form-7 id=”24297″ title=”Maila oss din fråga”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”18441″ img_size=”full” add_caption=”yes” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row]