0

Välkommen till kundservice

Kika nedan efter svar på din fråga. För bästa och snabbast service så väljer du det avsnitt som passar bäst in på just ditt ärende.

Har du en leveransfråga?

Vi packar ordrar alla vardagar och skickar med DHL som levererar på 1-2 dagar (för vissa orter långt från en storstad kan det ta längre tid).

Har du erhållit ett email där det står att vi packat och skickat varan kan du söka efter din försändelse på www.dhl.se med det sändningsnummer som finns noterat i mailet. Saknar du mail med sändningsnummer eller har någon annan fråga om din leverans, är du välkommen att höra av dig genom att klicka här

Vill du hämta din beställda vara eller besöka oss?

Vårt kontor och butik ligger i Näsby Park (Täby i Stockholm)

Centralvägen 35 D

18357 Täby

Här hittar du aktuella öppettider

Önskar du byta eller returnera din vara?

Vid byte eller retur skapar du enklast ett “ärende” här: byte/retur Mer information får du i processen och du behöver inte maila och meddela oss att du returnerar  eller skapar detta ärende.

Vi bekräftar erhållandet av ditt “ärende” samt när vi erhållit din returnerade vara. Vi bekräftar även när eventuell återbetalning sker vid retur. Observera att du betalar ursprungsfrakten (vi bjuder dock på returfrakten och frakt av eventuell ny vara)

Har du en fråga gällande retur/byte, välkommen att klicka här

 

Vill du reklamera ett plagg?

En reklamation av vara registrerar du genom att klicka på länken “reklamation/synpunkter”. Mer information får du i processen. Det tar ca 3-10 dagar för oss att svara på ett skapat reklamationsärende.

Har du en fråga om betalning/faktura?

Fakturering sker genom vår partner Klarna. Vi skapar den samtidigt som vi levererar din order vilket kan innebära att den tokigt nog kommer någon dag innan din leverans.

Du kommer dock hinna prova ditt plagg hemma i lugn och ro innan fakturan förfaller. Skulle det bli tajt med tid ber vi dig själv gå in på Klarnas hemsida med hjälp av ditt bank id och flytta fram förfallodagen (menyn “fler val”)

Har du en fråga till oss om betalning eller din faktura  klicka här

Vill du ringa till oss?

Önskar du ringa till oss så är vårt telefonnummer 072-320 03 63. Ibland när det är “högtryck” har vi begränsade möjligheter att svara, då är det bättre att skicka ett mail till oss. Det gör du här: Klicka här

Har du en produktfråga?

Klicka här

Är du återförsäljare och vill komma i kontakt med oss?

Klicka här

btt