0

Våra jackor

Våra jackor är till för dig som:

  • vill utöva din aktivitet och njuta oavsett väder
  • inte vill vara begränsad av dålig rörlighet
  • vill ha en jacka i snygg, feminin design

Materialval

Vi har valt material som passar för din akrtivitet. Vistas du ute mycket och vill vara rustad för ett växlande väder kan du välja våra jackor som klarar regn och rusk. Förutom att klara regn och rusk är de mycket lätta och smidiga att röra sig i.

Är du ute mycket men vill ha en jacka för lite mer högintensiv aktivitet eller vill ha en jacka som inte behöver tåla busväder har vi jackor som andas mer. Även dessa jackor är lätta och smidiga.

Isoleringen i alla våra jackor består av syntetdun som har god andningsförmåga och fixar att bli fuktigt eller blött, det värmer ändå och torkar på nolltid.

 

Rörlighet

Vi har gjort jackorna så att du har god rörlighet vilket är viktigt vid både ridning och golf, två aktiviteter vi tycker liknar varandra vad gäller behov av kläder. Även om du har god rörlighet är det inte på bekostnad av designen, snittet och formen är fortfarande figurnära och feminin.

Slipp frusna fingrar med vår "handvärmare"

Våra jackor har ärmslut som är förlängda eller nedfällbara och värmer / skyddar handen eller handleden. Väljer du en jacka med det nedfällbara ärmslutet får du en “handvärmare” som skönt skyddar handen och gör att du undviker att frysa. Det finns hål både för tumme och lillfingret och den är perfekt för aktiviteter och sporter där man måste ha tunna vantar  eller inga alls. Med “handvärmaren” slipper du alltså utöva din aktivitet med slefrusna fingrar.

btt