0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Reklamation

 

Om du upplever något fel, eller problem med ditt Uhip-plagg vill vi självklart vara de första att veta det! Gör som så att du registrerar din reklamation HÄR! så återkopplar vi till dig inom 3-10 arbetsdagar. OBS! Du kan registrera en reklamation även på äldre plagg!

Har du handlat hos någon av våra återförsäljare? Vi eller din återförsäljare hjälper dig med din reklamation. Kontakta dem direkt eller gör din reklamation  HÄR!

Skulle du bara ha en fråga eller har en synpunkt gällande ditt plagg, välkommen att höra av dig här

PRODUKTGARANTI

Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige.

Produktgarantin täcker fabrikationsfel. Är det fel på en vara du köpt kan du enligt konsumentköplagen bland annat ha rätt att kräva fri lagning, omleverans av en ny felfri vara eller att häva köpet och få pengar tillbaka.Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis.

Även om företag inte lyder under konsumentköplagen följer vi ändå de reglerna om du köper din Uhip-produkt på företaget. Dvs du kan byta och returnera din vara kostnadsfritt. Du har också garanti i 12 månader.

 

sarablogg

 

Psst! Problem med din dragkedja? 

 

Våra tvåvägsdragkedjar kan ibland fastna om de kommer i lite snett. Det är inget fel på dem (är av bästa tillverkaren YKK)  utan det är just det när med två-vägsdragkedjor, de är ibland lite kinkiga:-)

9,9 gånger av 10 så brukar vår rekomendation "ta i och ta i sär dem" fungera alldeles utmärkt. Funkar inte det så ta i lite till. Vi har inte fått in någon reklamation efter en sådan rekommendation, men skulle det ske så är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Skicka då ett mail till reklamation@uhip.se

Frequently Asked Questions

Behöver du hjälp? Vi hoppas att du ska hitta svaret på din fråga bland våra "vanligaste frågor".