0

Under hjälmen med Cecilia Bergåkra

By sara@uhip.se

Posted in

Namn: Cecilia Bergåkra
Sysselsättning: Student och ryttare på Grand Prix nivå

Fem snabba:

Grattis till SM-guldet i Strömsholm! Berätta om den stora dagen och känslan över att ha vunnit med din häst Queen Pv.
– Tusen tack! Det kändes helt fantastiskt, Primavera (Queen Pv) var jättefin under alla tre starter och både hon och jag njöt och jag grät såklart glädjetårar under hela prisutdelningen när vi tog emot guldet!

Hur ser en vanlig dag ut i ditt hästliv?
-Oj, vilken svår fråga. Jag har inte så många “vanliga dagar ” i mitt liv då agendan är spännande och vi har så många fina hästar att träna o tävla. Vi har individuellt schema för varje häst vilket gör att det är olika många hästar som ska ridas av mig per dag. Jag går samtidigt på gårdens Ridgymnasium Naturlära där vi tränar i stort sett varje dag både hopp och dressyr. Alla dagar är lika spännande! www.naturlara.se

Vilka egenskaper hos dig själv värdesätter du främst?
– Jag värdesätter mina värderingar jag fått av min familj, vi har stor empati för barn och djur och hyser stor respekt för alla i samhället oavsett ålder eller status.

Var ser vi dig i sommar privat och på tävlingsbanan?
– I sommar ser ni mig på bla Nordiska på Hammarö och i Falsterbo Horse show www.falsterbohorseshow.se . Privat så ska jag njuta av sommaren hemma i Hälsingland med familj, vänner och hästar men jag älskar att vara ute på tävlingar så där kommer ni se mig mest.

Vilket är ditt favoritplagg från Uhip den här säsongen?
-Min personliga favorit är helt klart den svarta Regular-jackan! Jättebra passform och väldigt snygga detaljer. Jag älskar den! http://uhip.se/butik/jackor/jacka-regular-sport-black/

About The sara@uhip.se

No comments yet.

Kommentera

Comment


btt