Brinner du för marknadsföring på sociala medier?

Uhip Arctic Iontex Coat_2

Ha koll på det senaste

En viktig del inom vår marknadsföring har från början varit den digitala och den på sociala medier. Här går ju utvecklingen framåt supersnabbt och det gäller att ligga i framkant och ha koll på det senaste. Förändringar hos oss leder till att vi nu söker en person som brinner för marknadsföring på sociala medier, en person som vill jobba med sitt intresse och ta Uhip och vårt varumärke till nya höjder.

Multikompetens – både tänka strategiskt och dagligen skapa innehåll

Att jobba med marknadsföring och våra sociala medier kräver en multikompetens – du ska både kunna tänka strategiskt, och planera på ett strukturerat sätt men även själv skapa kreativt "content" i form av både text, bild och rörligt material. Utöver det behöver man vara hyffsat analytiskt och tekniskt lagd.

Förutom att brinna för detta ämne och ha multikompetens bör du även ha kontakter inom vår branch för att nosa upp rätt samarbeten med influensers, teamryttare, ambassadörer och diverse partners/samarbeten. Du måste även ha praktisk erfarenhet.

Personlighet

Som person passar man bäst in om man är nyfiken, framåt, positiv, utåtriktad och ser möjligheter i det mesta. Att inte vara rädd för att hugga sitter i väggarna hos oss. Öppen för olika typer av upplägg, konsult eller anställning.

Känner du igen dig i beskrivningen eller känner någon som kanske skulle passa? Skicka ett mail till personal@uhip.se så hör jag av mig!

Hälsningar

Ulrika Falkman

Uhip

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Uhipwear AB, Täby |  | support@uhip.se