Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Under Hjälmen med Sara

Namn: Sara Furberg

Sysselsättning: Kundtjänst- och marknadsansvarig på Uhip

Fem snabba:
1) Du utbildar dig till hästmassör. På vilket sätt bidrar massagen till välmående anser du?

Hästen är som vi alla vet en stor atlet med ca 700 muskler (60% av hästens kroppsvikt). Musklerna sörjer för hästens rörelser, hållning och värmeproduktionen. Så precis som hos oss människor är det viktigt att musklerna mår bra och kan fungera med sin fulla potential. När man masserar påverkas både blodcirkulation och lymfsystem, vilka har en helt avgörande roll för att muskulaturen och senorna ska få den näring och syre som behövs för att fungera optimalt. Ett välfungerande lymfsystem bidrar också i sin tur till ökat immunförsvar. Det finns så mycket fint att säga om hästmassage, men en viktigt del som vi inte får missa – massage är skönt och ger hästen mental stimulans och avslappning!

2) Under vilket motto lever du?

”Sitt kvar i sadeln”
Försöker tänka så jämt, inte bara när jag rider 🙂

 

 

3) Om en kund i webshoppen vill ha hjälp med sin storlek vad säger du då?

-Då tipsar jag först och främst om ”Sizeapp” på hemsidan där du smidigt kan lägga in dina mått och få reda på vilken storlek som passar just dig. Blir storleken på plagget inte som du tänkt dig hjälper jag dig att byta ditt klädesplagg. Uhip har alltid fria returer vilket är skönt att känna till! Sizeapp http://www.identitypark.se/provrum/measure.html

4) Hur skulle din drömresa till häst se ut?

Min drömresa till häst skulle gå till Island. Där kombineras fina hästar, kallt vinterlandskap och vacker natur!

5) Vilken vårjacka ser vi dig i till våren?

-Jag gillar Regular Sport-jackan i marinblått mycket och det är den jag kommer att bära både i stallet och på golfbanan! https://uhip.se/butik/jackor/jacka-regular-sport-navy-blue/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.