Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Under Hjälmen med Anna

Namn: Anna Ellmarker

Sysselsättning: Återförsäljaransvarig Sverige

Fem snabba:

1) Du är ansvarig för en ny mässa i slutet av augusti. Var hittar vi dig då?

-I sommar, närmare bestämt  21-27 augusti tar Uhip plats i Göteborg för att medverka på stora festligheter i samband med FEI Europamästerskapen i Ridsport  Då blir det stor hästfest i hela Göteborg och hela staden förvandlas till arena med tävlingar och aktiviteter på Ullevi, Heden och i Slottskogen. Europamästerskapen genomförs vartannat år och samlar 300 av Europas bästa ryttare och kuskar för att göra upp om medaljerna i hoppning, dressyr, körning fyrspann och paradressyr. Uhip kommer självklart vara med i centrum av denna folkfest och som mässutställare på Heden.

2) Under vilket måtto lever du?

Winners are people who never quit – Keep on moving!

3) Du arbetar med Uhips återförsäljare i Sverige. Berätta om jobbet och vad som driver dig.

-Jag vägleder nya och befintliga återförsäljare till rätt beslut av Uhip kollektion till just deras butiker och deras målgrupper. Alla är unika på sitt sätt och har olika önskningar och erfarenheter för att driva just sin butik. Jag triggas av att se när andra lyckas. Att vara en del av en lång värdekedja från nöjd återförsäljare till nöjd slutkund gör mig glad.

 

4) Hur firar du påsk?

-Med nära och kära, med bohuslänsk äggost och extra mycket frisk luft. Det blir säkert säsongspremiär på min MTB där havet möter fjället. Jag bor i en underbar pärla på västkusten där allt detta finns runt husknuten.

5) Vilken är din personliga favoritjacka ur SS17?

– Då väljer jag 365 Mid Layer-jackan och givetvis i blått. Modellen har fått ett nytt, smart ärmslutet som jag gillar för ett blåsigt klimat här på Bästkusten, avslutar Anna glatt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.