0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Digital Marketing & PR

Uhip är på väg mot nya höjder och vi har de senare åren växt med ca 60%-80% per år . Varumärket Uhip har utvecklats till ett etablerat och starkt varumärke och en av de viktiga pusselbitarna bakom denna utveckling är vår marknadsstrategi som  består av en stark närvaro på sociala medier, synas via influensers /  sponsring, en webhop med hög konverteringsgrad, samarbeten av olika slag, närvaro på alla strategiskt viktiga mässor samt försäljning via rätt typ av återförsäljare.

Vi söker en person med kontakter och marknadsdriv och som går i gång på just pusselbiten vi beskriver ovan.

 

Gör du det? Hör av dig på mail till personal@uhip.se så får du veta lite mer!

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.