0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Textil produktion och inköp

Uhip designar, tillverkar och säljer funktionsplagg för aktiva kvinnor, främst ryttare. Företaget startade 2011 med ”ridkjolen” och har därefter utvecklats till ett starkt varumärke inom ridsporten, främst i Sverige. Tillväxten har legat på 6-80% per år med inledande omsättning år 1 på 1 mkr till dagens ca 13 mkr. Som ansvarig för produktion och inköp är du en viktig framgångsfaktor där kvalitet är av stor vikt, så även miljömedvetenheten och valen av material. Du tar du vid när jag skapat den första designen och skissen av våra produkter. Du ansvarar därefter för hela kedjan från inköp av material till färdig produkt vilket inbegriper allt från att leta material och leverantörer, färdigställa produktens tekniska spec, ta hem prover, mäta av, kvalitetssäkra m.m tills dess att produkten är färdig och skickas till vårt lager. Eftersom vi är ett litet företag är du också involverad redan i produktutvecklingen och idéstadiet vilket innebär åka inköpsmässor samt inhämta inspiration från seminarier och diverse möten med leverantörer och partners.

Har du erfarenhet och/ eller utbildning från liknande jobb i textilbranschen och sugen på att hänga på vår resa mot nya höjder? Hör av dig till mailadressen personal@uhip.se och berätta lite mer om dig själv!

Ulrika Falkman

Grundare Uhipwear AB

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.