0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Jacket Junior Grey Blue

Rea!

En juniorjacka som är både lätt och varm och perfekt för barn i farten.

 
 
 
logo_head
 
     
 

995,00 kr 450,00 kr

140/150150/160
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En barnjacka som är både lätt och varm och perfekt för barn i farten. Jackan har samma goda funktionella och materiella egenskaper som vuxenjackan, dvs den är tillerkad av ett vattentåligt ripstop nylon som är kanalsytt med See Energy, ett lätt syntetdun med mycket goda värmande egenskaper. Syntetdun har ju den fördelen att det är ätt att tvätta, torkar på nolltid och värmer även om det skulle bli fuktigt.För barnet eller juniorens säkerhet har jackan utrustats med reflexdetaljer på bla dragkedjan samt baktill och för att hålla värmen maximalt har jackan nedfällbara handvärmare.

 

Färg: Gråblå med orange insida

Användning: Ridjacka, fritidsjacka

Storlek: 140/150 + 150/160

-Ripstop nylon med 1000 mm vattenpelare
-Dupont Sorona See 200 gram isolering
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Avtagbar luva
-Tre fickor med dragkedja
-Nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla
-Reflexränder på dragkedjor
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Logo i reflexmaterial på bröst och baksida
-Hög krage med fleecefode

Artikelnr: 18191navy-1 Kategorier: ,