0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Långjacka Barnkappa Dark Navy

Lätt, följsam, långjacka för barnet eller junioren.

 
 
 
logo_head
 
     
 

1495,00 kr

110/120120/130130/140140/150150/160
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

Lätt, följsam, långjacka för barnet eller junioren. Längden (går till ca 10 cm ovanför knät), sprundet bak och benbanden med tryckknappar gör den perfekt oavsett och barnet vill hålla värmen i sadeln, på stallbacken, till och från skolan eller fritidsaktiviteten. Den är dessutom tillverkad av vädertåliga funktionsmaterial så att barnet kan vistas ute varm och torr oavsett vad vintern bjuder på för väder.Långjackan är tillerkad av ett vattentåligt ripstop nylon som är kanalsytt med See Energy från Dupont, ett lätt syntetdun med mycket värmande egenskaper. Syntetdun har ju den fördelen att det är ätt att tvätta, torkar på nolltid och värmer även om det skulle bli fuktigt. För barnet eller juniorens säkerhet har jackan utrustats med reflexdetaljer på bla dragkedjan samt baktill och för att hålla värmen maximalt har jackan nedfällbara handvärmare samt elastisk benband på insidan så den inte fladdrar om det blåser.

-Ripstop nylon med 1000 mm vattenpelare
-Dupont Sorona See 200 gram isolering
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Avtagbar luva
-Tre fickor med dragkedja
-Nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla
-Reflexränder på dragkedjor
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Högt sprund bak med tryckknappar
-Logo i reflexmaterial på bröst och baksida
-Hög krage med fleecefoder
-Elastiska benband med tryckknappar på insidan

Artikelnr: 18115navy Kategorier: ,