0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Thermal Skirt Junior Navy

En lätt, dunliknande, sportig barntäckkjol

 
 
 
logo_head
 
     
 

595,00 kr795,00 kr

110/120120/130130/140140/150150/160
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En lätt, dunliknande, sportig barntäckkjol med dragkedjor fram- och baktill som ger bra rörelsefrihet oavsett barnets aktivitet.

Täckkjolen har samma goda funktionella och materiella egenskaper som vuxentäckkjolen, dvs den är tillverkad av ett vattentåligt ripstop nylon som är kanalsytt med See Energy Expert, ett lätt syntetdun med mycket värmande egenskaper. Syntetdun har ju den fördelen att det är ätt att tvätta, torkar på nolltid och värmer även om det skulle bli fuktigt.För barnet eller juniorens säkerhet har Arctic Sport utrustats med reflexdetaljer på dragkedjan samt i sidan och för att hålla värmen maximalt i tex hästsadeln har täckkjolen utrustats med elastiska benband på insidan så den inte fladdrar om det blåser.

 

Färg: Mörkblå, mörk marinblå

Användningsområde:ridkjol, barnridkjol, barntermokjol, barntäckkjol

-Ripstop nylon med 5000 mm vattenpelare
-See Energy 200 gram isolering
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Två fickor med dragkedja
-Reflexränder på dragkedjor
-Tvåvägsdragkedja framtill samt dragkedja bak
-Logo i reflexmaterial
-Justerbar midja
-Reflex i sidan
-Elastiska benband med tryckknappar på insidan

Artikelnr: 18192navy Kategorier: ,