Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Long Jacket Urban Outdoor Blue

Rea!

En Bomber långjacka som går till ca 15 cm ovanför knät, tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial.

 
 
 
logo_head
 
     
 

1900,00 kr 950,00 kr

34363840424446
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En Bomber långjacka som går till ca 15 cm ovanför knät, tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial. Designen och funktioner som handledsvärmande ärmslut, ett högt sprund bak samt elastiska benband på insidan gör att du kan njuta vintertid oavsett aktivitet. Perfekt i sadeln då den går ner en bit och värmer övre delen av låren.

Vår Serie Urban Outdoor är tillverkad av ett DWR behandlat, supermjukt yttertyg som behåller jackans värme på insidan och de är isolerade med Sorona See Pro, ett syntetdun från DuPont med mycket goda värmande egenskaper, dessutom tillverkade av förnyelsebara fibrer från växtriket. DWR behandlingen är dessutom gjord med ett medel utan för miljön skadliga kemikalier.

– Nylon Dobby Ribstop med Bionics ekologiska DWR-behandling
-Dupont Sorona See 140 gram
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Tre fickor med dragkedja

-Innerficka utan dragkedja
-Förlängda ärmslut med handledskydd som skyddar handen från kyla. Handledskydden har mjuk och skön fleece på insidan.
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Högt sprund bak
-Hög krage med fleecefoder
-Elastiska benband med tryckknappar på insidan