Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Jacket Arctic Sport Blue Graphite

Rea!

En lätt, sportig och feminint skuren jacka tillverkad av vädertåliga funktionsmaterial.

 
 
 
logo_head
 
     
 

700,00 kr1240,00 kr

3436384042444648
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En lätt, sportig och feminint skuren jacka tillverkad av vädertåliga funktionsmaterial. Jackan passar dig som vill kunna vistas ute varm och torr oavsett vad vintern bjuder på för väder och tvåvägs-dragkedjan fram samt jackan skärning gör dig fullt rörlig och inte begränsad i din aktivitet. Plaggen i Serien Arctic Sport är tillverkade av ett ripstop nylon med ett membran för att tåla regn / blötsnö samt för att andas. De är kanalsydda med Sorona See Proo, ett syntetdun från Dupont som är mycket lätt samt har utmärkt värmande egenskaper även om det skulle bli fuktigt. Sorona består dessutom av förnyelsebara fibrer från växtriket. Syntetdun har ju den fördelen att det är ätt att tvätta, torkar på nolltid och värmer även om det skulle bli fuktigt. För din säkerhet har Arctic Sport utrustats med reflexdetaljer på både sprundet bak och på dragkedjan och för att du skall hålla värmen maximalt har den nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla.

 

Färg: Gråblå

Användningsområde: Ridjacka, fritidsjacka

 

-Avtagbar luva
-Tre fickor med dragkedja
-Nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla
-Reflexränder på dragkedjor
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Logo i reflexmaterial på bröst och baksida
-Hög krage med fleecefode

 

-Nylon Rip stop 20 D. 5000 w/p
-Dupont Sorona See 200 gram isolering
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.