Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Jacket Urban Outdoor Green

Rea!

En snygg och lätt bomberjacka tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial.

 
 
 
logo_head
 
     
 

1500,00 kr 750,00 kr

34363840424446
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En snygg bomberjacka tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial. Designen och funktioner som handledsvärmande ärmslut gör att du kan njuta vintertid oavsett aktivitet. Vår Serie Urban Outdoor är tillverkad av ett DWR behandlat yttertyg som behåller värmen på insidan av jackan och de är isolerade med Sorona See Pro, ett syntetdun från DuPont med mycket goda värmande egenskaper, dessutom tillverkade av förnyelsebara fibrer från växtriket. DWR behandlingen är gjord med ett medel utan för miljön skadliga kemikalier.

Vår bomberkollektion har snygga detaljer i cool Urban Outdoor stil, helt rätt både i stallet och på stan. De är designade så att rörelsefriheten är god och du kan njuta ute oavsett vad du gör.

— Nylon Dobby Ribstop med Bionics ekologiska DWR-behandling
-Dupont Sorona See 140 gram
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Tre fickor med dragkedja

-Innerficka utan dragkedja
-Nedfällbara handvärmare som skyddar handen från kyla. Handledsvärmaren har mjuk och skön fleece på insidan
-Reflexränder på dragkedjor, diskret matchande dragkedjan
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Hög krage med fleecefoder