0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Ullmellanlager

Rea!

Feminint skuren mellanlagerjacka i sportigt snitt isolerad med ”Ulldun”.

 
 
 
logo_head
 
     
 

500,00 kr600,00 kr

34363840424446
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

Den feminint skurna men ändå sportiga träningsjackan som är isolerad med ett tunt lager med vadd bestående av ull!  Den har ullens alla fördelar i form av god värmeförmåga, god andningsförmåga samt att det inte drar åt sig lukter. Den goda värmeförmågan göra att jackan är relativt tunn men ändå värmer gott.

Underärmarna samt jackans sidor består av fleecejersey för maximal andasförmåga och smidighet samt rörlighet vid aktivitet. Ärmsluten har hål för tumme och lillfinger och fungerar som handledsvärmare.  OBS! Fleecen  i denna jacka  har dålig ”anti-nopp” behandling, ett fel från vår fabriks sida. Detta innebär att den får fula noppor. dock påverkar det inte jackans funktion och nopporna går att ta bort.   Väl borta upplever vi inte att de kommer tillbaka i samma utsträckning. Det sitter även en annan ”lable” på bröstet än vad fotot visar, det sitter en grå rund ”lable” påsytt. Denna jacka säljs dock till ett lägre pris pga att detta och går ej att reklamera.

Storlekarna är rymliga, så gå inte upp i storlek, snarara tvärtom om du är i gränslandet. I övrigt: är du en normal medium/38: välj 38 osv. Vanlig skonsam tvätt i 40 grader.

-Förlängda ärmar med handledsvärmare och hål för tumme och lillfinger
-Elastiska sidor för bästa rörlighet
-Hög skön krage av fleece Jersey

-YKK dragkedjor, framttill en tvåvägs.
-Fleece Jersey i sidor och underärmar
-DWR-behandlat nylon ripstop fram och bak, snett kanalsytt med 100 gram ulldun.

Artikelnr: 17126Irongrey Kategorier: , ,