Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Täckkjol Urban Outdoor Green Junior

Rea!

En varm täckkjol för barn i bomberstil.

 
 
 
logo_head
 
     
 

800,00 kr 400,00 kr

140/150150/160
Nollställ
  • Leverans inom 24h
  • Fria returer
  • Säker betalning

En varm och smidig täckkjol i junior storlek, tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial. Designen och funktioner som dragkedjor fram- och baktill samt elastiska benband på insidan gör att man kan njuta varm om rumpa och lår vintertid oavsett aktivitet. Täckkjolen har en cool design med sneda ytterfickor, fickor bak, rak diskret i modellen samt har detaljer som matchar Urban bomber jackan snyggt.

Vår Serie Urban Outdoor är tillverkad av ett DWR behandlat yttertyg som behåller värmen på kjolen på insidan och de är isolerade med Sorona See Pro, ett syntetdun från DuPont med mycket goda värmande egenskaper, dessutom tillverkade av förnyelsebara fibrer från växtriket.

-DWR-behandlat Nylon
-Dupont Sorona See 140 gram
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Två fickor framtill samt två bak med dragkedja
-Tvåvägsdragkedja framtill samt dragkedja bak
-Justerbar midja
-Reflex i sidan
-Elastiska benband med tryckknappar på insidan