Den blomstertid nu är här

Att sommaren är kort får vi ge Tomas Ledin rätt i. Att det mesta regnar bort är däremot ett påstående vi inte vill tro på i år. Det vi vet med säkerhet är att de kalla och kyliga årstiderna tagit paus och gjort plats för den tid på året många av oss älskar allra mest.

Barnen får sin välförtjänta långa paus från skolan och för många av oss andra skymtar semestern som ett allt starkare ljus i tunneln.

ridingtights_navy_green_techtop_short_black_trench_mid_long_coat_4

Och så får vi alldeles snart återse midsommar, en dag där vi får välkomna sommaren, äta gott, skratta och må bra. Med midsommar kommer också ovisheten om vädret, blir det sol eller regn i år? Oavsett vilket väder midsommar bjuder på, har Uhip alla plagg du kan behöva för att mäta dina behov.

 

Merino Baselayer Petrol & Off White
Merino Baselayer Petrol & Off White
Mid Length Trench Coat  & Long Trench Coat
Mid Length Trench Coat & Long Trench Coat

Skulle den där tråkiga regnskuren dyka upp är vi förberedda med våra fantastiska trenchjackor- och kappor som vägrar att befatta sig med de våta dropparna. En trench tillsammans med en tröja av skönaste merinoull ger dig en svårslagen lager-på-lager-kombo.

Läs om varför vi älskar ull

Vi på Uhip har samma sommarplaner som alltid.

Vi tänker göra vårt bästa för att du ska känna dig maximalt bekväm i dina kläder när du njuter av sommaren, när du sitter på hästryggen eller när du möter den tidiga sommarmorgonen med en skön joggingtur.

merino_baselayer_petrol_ridingtights_navy_3
merino_baselayer_petrol_ridingtights_navy_9

Vi har tights och toppar i lätta material som har god andningsförmåga. Vi har västar och jackor som matchar och som passar att användas 365 dagar om året. Du har väl inte heller missat våra stallbrallor i unisex-modell som passar alla som jobbar i stallmiljö?

Mer om att mixa och matcha

365_jacket_vest_green_2
stablepants_men_navy_1

Sommar och semester ger oss tid att göra det vi längtat efter.

Tid att slappna av, tid att tänka, tid att njuta.

Sommaren är tiden då lupinerna hälsar dig välkommen längs grusade vägar, tiden då kantarellerna vill bli hittade men samtidigt inte vill göra det för enkelt för dig, tiden då smörblommor och hundkex älskar att gifta sig med varandra i nyplockade buketter. 

Sommaren är tiden då vi plaskar och skrattar, grillar och myser, solar och spelar kubb. En tid som alltid har ett romantiskt skimmer över sig, en tid att älska, en tid att samla på ögonblick och skapa minnen för livet. En tid att inspirera och bli inspirerad, en tid att fatta beslut, en tid att ta hand om sig själv.

365_jacket_ltgreen_ridingtights_black_kids_1

Hur ser dina sommarplaner ut?

Stanna hemma och fixa med något projekt? Kanske hälsa på vänner och bekanta under försiktighet nu när reserestriktionerna hävts? Ligga i hängmattan med din favoritdeckare i handen eller som ljudbok i öronen?

Oavsett vad du har i kikaren har vi ett enda råd till dig: ut och njut – och gör det så mycket du bara kan!

trench_long_coat_ridingtights_navy_green_1

Sommaren är kort. Men precis som Tomas Ledin kan vi slå fast att den är här, så ta för dig – solen skiner i dag!

Sommarhälsningar från The Uhip Crew

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se