Snabba och trygga leveranser, fria returer. Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

En dag i stallet med Helen Langehanenberg

Hur ser den perfekta stalldagen ut för dig?

Vi hade en perfekt dag i Helen Langehanenebergs stall tillsammans. Där fick vi lära oss att det inte spelar någon roll hur högt upp på FEI rankingen du ligger eller om din häst är nummer ett i världen.

För en hästmänniska är den perfekta dagen i stallet någonting som handlar om förståelse mellan häst och ryttare, starka band och kärlek. Kärleken till hästarna.

F28A0153
F28A0588

Dagen började med mys och delade äpplen tillsammans med Damsey och fortsatte sedan med träning av hästar och ryttare. Till och med dagens fika intogs i ridhuset med hästarna i manegen som underhållning.

Att ta sig tiden att lära känna sin häst, sätta upp rimliga mål, ha mycket tålamod och framförallt njut av tiden i stallet. Det berättade Helen var hennes tankar om vad som krävs för att vara en bra ryttare.

F28A0362

Uhip's funktionella och bekväma ridkläder hjälper dig att koncentrera dig på ditt jobb i sadeln och låter dig fokusera på att utveckla din ridning. Så ut till stallet och njut, men innan det, kolla in Helens tips för sommaren!

Helen's favoriter >>

F28A9920

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Uhip är sommarstängt vecka 28-31. Du kan fortfarande lägga en order. Beställningen kommer att skickas till dig under v. 32. Under perioden vecka 28-31 kommer inga returer eller reklamationer att administreras. Avvisa