Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Leverans

 

OBS! Ordrar som läggs fr.o.m 4 juli t.o.m 4 augusti packas och levereras under vecka 32 (6-10 augusti) på grund av att vi har sommarstängt.

 

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse med ett sändningsnummer i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

 

Leveranstid & kostnad

Leveranstiden är normalt 1–3 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller om den behöver beställas  från leverantörens lager, t ex Muckboots. Beställer du innan kl. 12.00 skickar vi oftast ditt paket redan samma dag.

Fraktkostnaden är 59 kr för leverans inom Sverige. Eventuell returfrakt är kostnadsfri när du använder den bilagda retursedeln.

 

Utlämningsställe, hämta ditt paket

Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet. Observera att du måste uppvisa legitimation när du hämtar ut ditt paket från oss.

Vi levererar produkterna som paket via DHL eller Post Nord. Godset kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. För tillfället har vi inte möjlighet att erbjuda valfria utlämningsställen, men önskar du något specifikt kan du "lämna ett meddelande" till oss i kassan. Då gör vi allt vi kan för att ditt paket ska hamna där du önskar.

 

Hämta i butik

Om du vill hämta dina varor hos oss i butiken i Täby är du varmt välkommen att göra det. Det är fraktfritt. Observera att våra öppettider kan variera.

 

Spåra paket

När vi skickat ditt paket bekräftar vi det med ett e-postmeddelande till dig. I meddelandet skickar vi med sändningsnumret för din order.
Spåra mitt paket.

Vanliga frågor