Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Hitta din storlek med hjälp av vår size app

Med vår size app är det lätt att välja rätt storlek.
  1. Ta dina mått med hjälp av ett måttband (har du inget måttband till hands så kan du ladda ner från SizeApp). Utförlig info om hur måtten tas korrekt hittar du här på sidan.
  2. Ange måtten i SizeApp som du hittar inne på varje produktlista.
  3. KLART! SizeApp hjälper dig att räkna ut din rekommenderade storlek.

Modell_Alaska_coat_navy_3

Så här tar du dina mått

 

  1. Ta dina mått enligt anvisning på bilden med modellen/dockan på denna sida.  OBS! Ta "tajta" mått och där du är som bredast runt om. I de rekommenderade måtten finns plats för ett tunnare mellanlager under kappan.
  2. Ange måttet i SizeApp så får du fram en rekommenderad storlek beroende på om du önskar köpa en jacka eller kjol (observera att jacka och kappa har samma storlek). Glöm inte att kryssa i rutan om du är längre än 174 cm, din längd kan påverka storleken på kappa och kjol.

 

Skulle storleken bli fel skickar du bara tillbaka plagget till oss, vi skickar en ny med vändande post. Våra returer är naturligtvis fraktfria, använd retursedeln vi skickar med i försändelsen.

Längd på våra kappor

Tabellen visar längden på våra kappor i respektive storlek. Längden avser måttet på dragkedjan fram varav kragen som är ca 10 cm hög.

Längd framtill kappa Blad1

Längd på våra parkas

Tabellen visar längden på våra parkas i respektive storlek. Längden avser måttet på dragkedjan fram varav kragen som är ca 10 cm hög.

Längd framtill parka-1

FRIA BYTEN & RETURER

Skulle storleken trots allt bli fel, skickar du bara tillbaka plagget till oss. Vi skickar din nya storlek med vändande post. Retursedel medföljer i första leveransen.