Wool Hybrid Liner Coat 2.0 Orange Rust

1 595 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Orange

 • 3/10
   
En tunn, lång linerkappa i stilren design. Ullvadderingen och hybridkonstruktionen ger dig extra värme utan att du känner dig överklädd eller bylsig.

Beskrivning

Här är design kombinerad med funktion för dig som vill ha en snygg look under skogspromenad eller träningen på appellplanen. Kappan är lika snygg att bära som ett vardagsplagg till och från arbetet eller affären. Sidopanelerna är tillverkade i ett stretchmaterial som gör att du kan röra dig obehindrat och ger dessutom maximal andningsförmåga där du behöver det mest. Stoppningen med ullvaddering fram och bak värmer dig gott och ullens egenskaper ger oslagbar temperaturreglering. En bra funktion som gör kappan användbar i många olika väder och under en längre säsong. Wool Hybrid Liner Coats är konstruerade för att fästas i och matchas med Regular Sport Coat, Trench Long Coat och Urban Stretch Coat (2021 års modell).

 

Wool hybrid liners 2.0.PNG

Egenskaper

 • Tvåvägsdragkedja fram med skydd för hakan
 • Hög, värmande krage med fleece på insidan
 • Två öppna handfickor
 • Bröstficka med dragkedja
 • Ärmslut med elastiskt kantband
 • Högt sprund bak med dragkedja
 • Hybridkonstruktion
 • Ingen sidsöm för att undvika skav
 • Stretchpaneler längs sidorna för bästa passform och rörelsefrihet
 • Made-to-match-ytterplagg

Familj

Våra liners är mellanlager med ullfyllning som vi brukar kalla ullhybrider. Namnet grundar sig på dess konstruktion med två olika material; det vindskyddande, snett quiltade panelerna med ullfyllning fram, bak och på övre delen av ärmarna samt panelerna av stretchig fleece på sidorna. Ullvadderingen ger skön värme där det uppskattas som mest och stretchmaterialet där rörelsefrihet istället behövs.

Tack vare ullens goda värmande egenskaper har vi kunnat göra plaggen relativt tunna och smidiga med en vaddering som fortfarande håller dig varm. Ullen i alla våra plagg kommer från den tyska tillverkaren lavalan och är spårbar från Europa.

Kapporna i Linerfamiljen har funktioner för att fästas i våra kappor Regular Sport, Urban Stretch och Trench. På så vis förlänger du säsongen på dina favoritplagg. I övrigt ingår en mellanlagerjacka i Linerfamiljen.

trench_coat_woolhybridliner_black_graphite_funktion_2.jpgtrench_coat_woolhybridliner_black_graphite_funktion_3.jpg

Material

Shell:
Light Polyamide, 100% Polyamide, Ripstop with a shiny surface.
Bionic Finish ECO Fluorocarbon free DWR
Stretch 75D, 95% Polyester, 5% Elastane

Insulation:
Lavalan Sport 120gsm, 82% Virgin Wool, 18% Polylactide,
Lavalan Sport 90gsm, 80% Virgin Wool, 20% Polylactide,
Natural insulation

Lining:
uhip Embossed Logo Lining, 100% Recycled Polyester

Zips:
YKK METALUXE® Vislon