Pants

Functional pants

Uhips functional pants finns i två olika versioner, en "light-modell" som har lite tunnare tyg passande varmare temperatureroch denna en med lite kraftigare tyg och borstad insida för höst/vinter. Byxorna har i övrigt samma egenskaper och funktioner. 

Passformen och det stretchiga materialet gör att de är lika sköna att bära under en promenad som att springa agility i – och allt däremellan. Midjan bak är något förhöjd i svanken för bästa passform. De är raka i modellen och passar utmärkt både till killar och tjejer.

fredrikkarlsson_5.jpg

Zip pants

De vädertåliga byxorna är gjorda i ett stretchigt och stryktåligt softshell med bra skydd för nederbörd (WP 8000 mm) och andningsförmåga för bästa komfort. De fullånga dragkedjorna gör att du kan sätta på dig byxorna utan att behöva dra dem över dina smutsiga skor. Insidan är borstad vilket gör de varma och sköna att även bäras utan andra byxor under.

functional_zip_pants_navy_2.jpg

Wool Blend Stella Pant

Uhips vinterbyxor är tillverkade i en perfekt kombination av material för aktiva höst- och vinterdagar. Förutom värme så ger funktionsbyxornas konstruktion en utomordentlig andningsförmåga som gör att de passar perfekt för mer intensiva aktiviteter.

De varma fritidsbyxorna många praktiska fickor för exempelvis mobiltelefon och hundgodis. De är försedda med två öppna handfickor och två stora lårfickor med dragkedja på sidorna. De har även extra fickor ovanpå ena lårfickan för extra tillbehör.

woolblend_stella_pant_22509_black_F3.jpg