Samarbeten


 

Sweden-24px.png Svenska Islandshästförbundet - Landslaget

instagram-primary-color.svg Svenska Islandshästlandslaget

Uhip sponsrar alla medlemmar i SIF med en rabattkod. Dessutom har vi gjort en större satsning tillsammans med Svenska Islandshästlandslaget där vi sponsrar med kläder till ryttare och lagledning. Vi är extra stolta att det Svenska laget tog hem NM Guldet 2022 i landskampen samt att ryttarna gjorde fantastiska prestationer under Nordiska Mästerskapen på Åland. Vi ser fram emot ett långt samarbete.

Läs mer om Svenska Islandshästslandslaget på https://icelandichorse.se/tavling/Landslaget/

Landslaget_Uhip 2022.jpg

Sweden-24px.png Lära med Hästar

 instagram-primary-color.svg laramedhastar

Teambuilding, ledarskapsutveckling och utbildningsprogram 
- med hästar som lärare! Övningarna sker till största del från marken och syftar till att stärka och utveckla både självkänsla, självförtroende och viktiga förmågor som till exempel samarbete, kommunikation och ledarskap.

Lära med hästar har utsetts till "Årets idé för livet" av Skandias stiftelse "Idéer för livet!!" Läs om Lära med hästars utmärkelse

Mer om Lära med hästar hittar du på https://www.laramedhastar.se/

 

LäramedHästar.JPG

Sweden-24px.png Svenska Dressyrtränarklubben

https://www.dressyrtranarklubben.se/

Svenska Dressyrtränarklubben är öppen för yrkesverksamma dressyrtränare med egna tävlingsresultat från Msv A till Grand Prix. De vill bl.a bidra till att ta vara på de yrkesverksamma tränarnas intresse och verka för god yrkesetik.

SvenskaDressyrtränarklubben.jpg

Sweden-24px.png Hunden i Centrum

 instagram-primary-color.svg hundenicentrum

Hunden i Centrum utbildar, lyfter profiler och stöttar och lyfter ideella verksamheter. Hunden i centrum är ett hjärteprojekt grundat av Anders och Johanna Lind Bagge.

https://www.hundenicentrum.se/

hundenicentrum.jpg

Norway-24px.png Rider In Balance

 instagram-primary-color.svg riderinbalance

Forskningen visar att ryttares kroppshållning och position påverkar hästens hållbarhet, ryttarens hälsa och framför allt ekipagens prestation. RiB Academy ger ryttare bättre möjlighet förstå sin kropp, enkla verktyg för att prestera på högre nivå och förbättrad hälsan för båda individerna. 

https://academy.riderinbalance.com/

RiderInBalance.jpg

Sweden-24px.png CK Sporthästar

instagram-primary-color.svg cksporthastar

Välkomna till CK Sporthästar, där vi erbjuder lektioner, kurser, träning, försäljning, hovslageri, lösdriftsflockar, seminstation och behandling av häst och ryttare. Gården drivs av Cecilia Nancke & Kristján Magnússon.

 

CKSporthästar_logga.jpg

Sweden-24px.png Lära med Djur

instagram-primary-color.svg larameddjur

Lära med Djur är en ideell förening och daglig verksamhet enligt LSS som riktar sig till människor med funktionsvariationer. Vi arbetar tillsammans på lantligt belägen gård med djurnära aktiviteter. Våra hästar, hundar och andra mindre djur är fantastiska terapeutiska och pedagogiska hjälper. Kika gärna under utbud vad vi har att erbjuda!

https://www.larameddjur.se/

LäramedDjur.jpg

Sweden-24px.png Sveland - Djurförsäkringar till alla  

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Hos oss kan du försäkra hund, häst, katt och smådjur. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Vi hjälper varandra och bidrar till djurs hälsa, för att tillsammans bli det bästa djurförsäkringsbolaget för hållbart djurägande! 

Hitta den bästa djurförsäkringen för dig och din bästa vän på sveland.se

Sveland.jpg