Samarbeten

Om du är intresserad av att veta vilka ambassadörer vi arbetar med kan du läsa om dem på sidan om Team Uhip.

Sveland.jpg

Sweden-24px.png Sveland - Djurförsäkringar till alla  

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Hos oss kan du försäkra hund, häst, katt och smådjur. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Vi hjälper varandra och bidrar till djurs hälsa, för att tillsammans bli det bästa djurförsäkringsbolaget för hållbart djurägande! 

Hitta den bästa djurförsäkringen för dig och din bästa vän på sveland.se

SKK-logo-PMS355-stående-med-payoff-utan-platta.png

Sweden-24px.png Svenska kennelklubben

instagram-primary-color.svg svenskakennelklubben

Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation och arbetar med frågor som berör alla som har hund. Tillsammans kan vi stärka dina och din hunds rättigheter i samhället och skapa goda förutsättningar för sunda hundar.

https://www.skk.se/ 

RiderInBalance.jpg

Norway-24px.png Rider In Balance

 instagram-primary-color.svg riderinbalance

Evolution of performance - by development of technical riding skills

A focus on improving horse-rider performance by improving rider balance is getting more and more interest across the equestrian world. The main goal of our system is to make the horse and rider become one unit. This is the never-ending search for optimal timing and harmony between two individuals, like two dancers moving like one. Our system has been scientifically tested and is evolving further with generous grant support from the Ulla Håkanson Foundation.

https://riderinbalance.com/

Landslaget_Uhip 2022.jpg

Sweden-24px.png Svenska Islandshästförbundet

instagram-primary-color.svg Svenska Islandshästsförbundet

Svenska Islandshästförbundet är en medlemsorganisation som består av drygt 8000 medlemmar fördelade på cirka 70 lokalföreningar i hela landet. 

SIF har till största uppgift att varje dag arbeta för att upprätthålla sin position som ett av världens främsta förbund sett till kvalitet, bredd på verksamheten, sportsliga framgångar, hästar och hästhållning. Att fortsatt arbeta för en avel som bevarar och stärker islandshästens särskilda egenskaper. Dessutom har vi gjort en satsning tillsammans med Svenska Islandshästlandslaget.

Läs mer om Svenska Islandshästförbundet på https://icelandichorse.se

LäramedHästar.JPG

Sweden-24px.png Lära med Hästar

 instagram-primary-color.svg laramedhastar

Teambuilding, ledarskapsutveckling och utbildningsprogram 
- med hästar som lärare! Övningarna sker till största del från marken och syftar till att stärka och utveckla både självkänsla, självförtroende och viktiga förmågor som till exempel samarbete, kommunikation och ledarskap.

Lära med hästar har utsetts till "Årets idé för livet" av Skandias stiftelse "Idéer för livet!!" Läs om Lära med hästars utmärkelse

Mer om Lära med hästar hittar du på https://www.laramedhastar.se/

 

hundenicentrum.jpg

Sweden-24px.png Hunden i Centrum

 instagram-primary-color.svg hundenicentrum

Hunden i centrum är ett hjärteprojekt grundat av Anders och Johanna Lind Bagge. Vi jobbar för att öka hundens status i samhället. Vi gör detta genom att erbjuda utbildning till hundägare och hundintresserade i Sverige via våra sociala kanaler. Vårt mål är att alla hundar i Sverige ska få all kärlek och trygghet de behöver samt den etiska förståelsen för hur ett hundliv ska vara. 

https://www.hundenicentrum.se/

SvenskaDressyrtränarklubben.jpg

Sweden-24px.png Svenska Dressyrtränarklubben

instagram-primary-color.svg svenska_dressyrtranarklubben

Svenska Dressyrtränarklubben är öppen för yrkesverksamma dressyrtränare med egna tävlingsresultat från Msv A till Grand Prix. De vill bl.a bidra till att ta vara på de yrkesverksamma tränarnas intresse och verka för god yrkesetik.

https://www.dressyrtranarklubben.se/

CKSporthästar_logga.jpg

Sweden-24px.png CK Sporthästar

instagram-primary-color.svg cksporthastar

Kristjan Magnusson är en väldigt välmeriterad islandshästryttare som driver CK Sporthästar tillsammans med sin sambo Cecilia Nancke. Där tar de emot islandshästar för bland annat utbildning, försäljning, träning och behandlingar.

lvt hundcenter.jpeg

Sweden-24px.png Landvetter Hundcenter

Landvetter Hundcenter har mer än 30 års erfarenhet av hund. Där hittar du utbildade hundinstruktörer, hundkonsulter, hundpsykologer med lång erfarenhet av hund och kursverksamhet. Dessutom utbildar och certifierar de instruktörer, utbildar sociala tjänstehundar och assistanshundar.

Hundcentret har erfarenhet och kunskap och målet är att du som hundägare ska känna dig trygg hos dem och att du får hjälp till en trevlig vardag tillsammans med din hund.

De är även arrangörer av tävlingar i Nose Work samt beskriver hundar enligt BPH för Svenska Kennelklubben.

https://www.tilno.se/landvetter-hundcenter/

Hundhus1.jpg

Sweden-24px.png    Hundhus1

instagram-primary-color.svg  hundhus1

Ett hunddagis i Täby Kyrkby som ger hundarna långa promenader varvat med vila och lek. De lägger stor vikt på balansen i gruppen. Det måste vara lugnt och ingen stress/aggression får förekomma. På dagiset har de stora stallboxar där hundarna är tillsammans och myser.