Är du en driven, kreativ och social marknadsförare som vill hoppa på tåget och jobba med oss?

Uhip Nordic family

Är du en driven och kreativ marknadsförare som söker nya utmaningar?

Vi söker en senior person vill bli ansvarig för vår marknadsföring och försäljning. Det är en roll där du både jobbar strategiskt med att stärka varumärket men även operativt dagligen med att öka trafiken till våra försäljningskanaler (web och direkt mot slutkund).

Marknadsföringen består huvudsakligen av:

  • Sponsring, events och samarbeten där du behöver vara utåtriktad, social och ha kontakter.
  • Social media marketing där du behöver "gå igång" på "content" och allt som rör sociala medier.
  • E-commerce marketing där du driver trafik via google ads, facebook ads etc.
  • Tillsammans med vår web content manager maximera konverting och SEO.

Du har diverse resurser till ditt förfogande, både interna och externa,  men måste även vara en "doer" själv och kunna skapa innehåll på egen hand.

Du måste brinna för försäljning och dagens marknadsföring med sociala medier och influensers men även vara insatt i den digitala marknadsföringens värld. Den kräver en viss teknisk och analytisk ådra förutom kunskapen om googles verktyg och program. Tillsammans med  våra samarbetspartners och ambassadörer jobbar du med varumärkesstärkande aktiviteter såväl som veckovisa kampanjer. Att utvecka och hitta nya samarbeten är en viktig del i jobbet.

Du arbetar sida vid sida med mig och måste vara helt självgående med din budget som målsättning och sätta upp strategier och planer för att nå denna. Du måste även effektivt kunna leda ett team av resurser för att sjösätta vår veckovisa kommunikationsplan.

Förutom att du måste ha erfarenhet av dessa arbetsuppgifter så ser vi framför oss en person  som är nyfiken, driven, kreativ, positiv, utåtriktad och ser möjligheter i det mesta. Att inte vara rädd för att hugga sitter i väggarna hos oss. Vid toppar som mässor och stora inleveranser av varor hjälps vi alla åt.

Känner du igen dig i beskrivningen eller känner någon som kanske skulle passa? Skicka ett mail till personal@uhip.se så hör jag av mig!

Hälsningar

Ulrika Falkman

Ägare & grundare

 

 

 

 

 

 

 

Uhipwear AB, Täby |  | support@uhip.se