Snabba och trygga leveranser, fria returer. Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Uhips kollektion - våra familjer

Alla våra plagg har smarta funktioner och rätt material för aktiviteter utomhus

Uhip functionality

Alaska

Vinterns favorit

Alaska är vår serie med extra mjuka, följsamma och lätta material. Plaggen upplevs lätta och bära och är inte i vägen.

Alaskaplaggen är designade för att värma dig som främst rider mycket inomhus eller vistas i miljöer där du inte behöver utsättas för mycket nederbörd.

Våra alaskaplagg

7853_web

ARCTIC SPORT

FIXAR VÄXLANDE VÄDER

Arctic passar dig som gillar en sportig look, kläder som du kan röra dig i samt dig som vistas i vinterväder där det ena dagen är minusgrader och andra nederbörd eller blåsigt. Varm men förvånansvärt tunn och lätt med skyddande membran på insidan av yttertyget.

Våra arcticplagg

Therese2-uhip-54

3-i-1

FLEXIBLA PLAGG ÅRET RUNT

Plaggen för dig som vistas ute i växlande temperaturer. Plaggen består av ett yttre skal samt ett avtagbart innerfoder. Delarna är möjliga att använda tillsammans eller var och en för sig.

Mer om våra 3-i-1 plagg

Nordic_blå_jacka_kjol

Nordic

Håller dig varm hela vintern

Plaggen vi kallar Nordic har högst mängd isolering och de är därmed varmast i vår vinterkollektion.  Plaggen känns härligt lätta trots sin mängd fyllning. Tyget har vattenpelare och är impregnerat med DWR som håller snöslasket ute.

Nordic finns i modellerna kappa, parkas samt jacka och kjol.

_A4A4100_web

Ice

TÅL SNÖ & VÄTA

Ice är familjen som passar för utelivet i vinter. Med hög isolering, sportig design och vattenpelare som står emot nederbörd som snö och väta. Ice finns i två färgställningar, en med gråblå ton och en intensiv rosa nyans på innerfoder samt i en härlig royal blå som lyser upp i vintermörkret. I familjen Ice hittar du jacka med matchande täckkjol samt en kappa. I den royal blå färgen finns även juniorplagg.

Våra Ice plagg

SS17Louicehaaga_4-1-1

REGULAR SPORT

FÖR DAGAR MED REGN OCH BLÅST

En sportig serie med jacka och kjol, i färgerna navy och svart, som fungerar utmärkt sommar som höst. Tillverkad av lätta funktionsmaterial som tål regn.

Yttertyget är ett mjukt ripstop nylon som är behandlat för att tåla 10.000 mm regn. På insidan har vi ett tunt lager med syntetdunet Sorona See Pro som värmer vid ruggväder men även gör jackan till det perfekta ytterlagret för årstiden oavsett väder.

Våra regular sportplagg

365

365

För årets 365 dagar

Lätt, figurskuren ridjacka tillverkad av sköna funktionsmaterial. Med sina 140 grams fyllning passar den perfekt kyliga dagar och kvällar under vår, sommar och höst. Under vintern fungerar den som det perfekta mellanlagret.

 

Uhip Trench coat green

Trench

Varm & Torr i regn & vind

En kollektion med en stilren form och funktion designad för det Nordiska klimatet.

Kappan kan kompletteras med ett separat Liner foder för extra värme kyliga dagar.

Våra plagg i trenchfamiljen

DSC_8303

Mellanlager

Flexibilitet och rörelsefrihet

Våra mellanlager har god andningsförmåga för intensivare aktiviteter. De är perfekta att bära året om, antingen separat eller under en jacka, kappa eller väst. Sidopanelerna är tillverkade i ett stretchtyg som ger flexibilitet och rörelsefrihet oavsett aktivitet.

Våra mellanlager

 

 

ebbanillson

Barn & junior

Vi har även barn- & juniorplagg som precis som den ordinarie kollektionen består av jacka, täckkjol och långjacka. Vi vet att den yngre generationen gillar snygg design så självklart är plaggen tillverkade i en feminin och figurnära stil precis som plaggen för vuxna.

Våra barn- och juniorplagg

Hjälpte inte informationen?

Mer om kollektinerna

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.