Familjen 365 Hybrid

Med fokus på andningsförmåga och rörlighet

Uhips 365 hybrider passar dig som är i rörelse och behöver plagg som skyddar mot lättare kyla utan att förlora andingsförmågan. De passar dig som gillar sportiga plagg i härliga färger och vill ha ett plagg som är användbart året runt.

Både jackan och västen  kan användas som ett mellanlager under ytterjackan under de kallare årstiderna. De passar lika bra att använda som ett ytterplagg under en solig vårdag eller en kylig sommarkväll.

Använd dessa favoritplagg som de passar dig!

Våra 365 hybrider har god andningsförmåga för intensivare aktiviteter. De är perfekta att bära året om, antingen separat eller under en jacka, kappa eller väst. Sidopanelerna är tillverkade i ett stretchtyg som ger flexibilitet och rörelsefrihet oavsett aktivitet.

Finns i modellerna jacka och väst i dam-, herr- & barnstorlekar.

Om färgerna 2020
Jackorna och västarna finns i färgerna navy och svart. Säsongens färger (limited edition 2020) är Green Blue Slate, Lily Pad Green, Apple Butter Rust, Urban Chick Green och Keepsake Lilac. Samma färger hittar du i kusinfamiljen 365.

Pst... du kan aldrig ha en hybridjacka för mycket!

Regntäthet
Vindtäthet
Värmeförmåga/Isolering
Andasförmåga
Ebba Nilsson och André Brandt i hybridjackor
Ebba Nilsson och André Brandt i hybridjackor

Material i världsklass

Hybridplaggen är isolerade med Vivo Teknica från Clo®, ett nytt typ av syntetdun konstruerad för att ge extra bra andningsförmåga vilket gör att jackan passar extra bra för träningspasset. Isoleringen består av små håligheter som ökar andningsförmågan markant utan att påverka värmeförmågan.

Hybridkonstruktionen med ett tunt lager värmande syntetdun innanför nylontyget på ärmar samt på jackans fram- och baksida skyddar dig mot kyligare temperaturer och svala vindar. Underärmar och sidopaneler är tillverkade i ett stretchtyg som ger flexibilitet och maximal rörelsefrihet oavsett aktivitet.

 

 

 

SHOP

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se