Functional stable pants

Specialdesignad för arbetet i stallet

Med en passform samt ett stretchigt material anpassat för aktiviteterna runt hästen.

De populära stallbyxorna finns i en "light" modell i Uhip's vår- och sommarkollektion samt en varmare modell i höst- och vinterkollektionen. Vintermodellen har lite tjockare tyg, är extra mjuk på insidan och har dessutom fluorkarbonfritt, DWR-behandlat ytmaterial som ger bra skydd mot fukt, smuts och vind.

Byxorna är försedda med fickor, både utan och med dragkedja, de är justerbara nedtill och är tillverkade i ett tyg som är stretchigt för bästa rörelsefrihet.

För att sitta bekvämt även i sadeln är de tillverkade med ”säte” precis som ridbyxor, dvs ingen onödig söm som skaver till häst. Midjan bak är något förhöjd i svanken för bästa passform. De är raka i modellen och passar utmärkt både till killar och tjejer.

Läs om idén om stallbrallan

Uhip Functional Stable Pants Navy

Sanna Forsell som är en av Uhips digitala influencers tackade först nej till ett par stable pants för att hon inte gillade den typen av byxor. Efter att ha provat dem fick vi denna fina feedback:

Måste säga att ni överträffat mina förväntningar, jag gillade faktiskt byxorna väldigt mycket! Va rädd att de skulle vara stela & obekväma som andra liknande jag testat, men de är faktiskt väldigt stretchiga & bekväma! Verkligen positivt överraskad 😊

Följ Sanna på Instagram @sannafrsl

Så säger kunderna

"Lika sköna som ”sommar-varianten” – bästa och skönaste byxan ever."
   Carina

"Jättenöjd med byxorna. De är både sköna och snygga. Kommer att funka bra både till stallet och på hundpromenaden."
   Charlotta L

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se