Trygga och snabba leveranser. Fria returer.Vill du få din vara skickad utanför Sverige? Lägg din order på uhipwear.com!
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

ICE

 För utelivet i vinter

Ice

Ice är familjen som passar för utelivet i vinter. Med hög isolering, sportig design och vattenpelare som står emot nederbörd som snö och väta.

Tygets membran på Ice-familjen tillsammans med den tejpade quiltningen stoppar väta från att tränga in (som den normalt gör vid vanligt quiltade plagg med stygn).  Den andas också tack vare att tyget låter nödvändig fukt komma ut. De har även en flourocarbonfri DWR impregnering. Måttet i form  av vattenpelare de tål är 8.000 mm och klarar dig från att bli blöt under ridturen.

Isoleringen är väldigt lik fågeldun till sin konsistens och funktion och mängden gör att du inte fryser även om temperaturen kryper ner mot -10 till -15 grader. Givetvis påverkas det av hur frusen du är samt vad du har för bas- och mellanlager.

 

Temperatur -10 till -15 grader

Håller dig varm även i fuktig väderlek

Står emot vind

_A4A4100_beskuren

Mjuka och följsamma för dig som spenderar tid i kyliga ridhus och stall

-Alaska är vår serie med extra mjuka, följsamma och lätta material. Plaggen upplevs lätta och bära och är inte i vägen.

-Alaska är designad för att värma dig gott, främst för dig som i rider mycket inomhus eller vistas i miljöer där du inte beöver utsättas för mycket nederbörd. '.

-Alaska finns i jacka, täckkjol samt i en kappa i två olika längder. Färgerna är klassiskt mörka samt stilrena och plaggen har en figurnära skärning.

Ice är tillverkad av

-Tygets membran på Ice-familjen tillsammans med den tejpade quiltningen stoppar väta från att tränga in (som den normalt gör vid vanligt quiltade plagg med stygn). Den andas också tack vare att tyget låter nödvändig fukt komma ut. De har även en flourocarbonfri DWR impregnering. Måttet i form  av vattenpelare de tål är 8.000 mm och klarar dig från att bli blöt under ridturen.

Alaska passar dig som:

-Du rider mest inomhus vintertid eller vistas i allmänhet inte där vädret bjuder på mycket växlande väder med risk för nederbörd.

-Du föredrar de mjukaste och mest följsamma ytterplaggen.

-Du gillar stilrena, klassiskta ytterplagg i mörka färger.