Familjen ICE

Värmer och skyddar mot kyla

Ice är det självklara valet om du vill skydda dig mot både riktigt kallt vader och nederbörd. Du gillar en sportig stil men vill även ha plagg med en figurnära passform.

Ice är familjen som passar för utelivet i vinter. Plaggen har hög isolering, sportig look vad gäller både design och vattenpelare som står emot nederbörd som snö och väta.

Ice-familjen finns i modellerna kappa, jacka och kjol. Finns även som juniorplagg samt herrmodell.

 

Regntäthet
Vindtäthet
Värmeförmåga/Isolering
Andasförmåga
Jacka & kjol Ice Graphite
Hög isolering och regntäthet
Matchande jacka och kjol
Matchande jacka och kjol

Material för utevistelse

Sportig design och funktion

Med Ice sportiga stil syns du i mörkret med plaggens många reflexer. Familjens plagg har en figurnära passform men har ändå en rörelsefrihet och tillräcklig med mellan vid för att du ska kunna ha på dig ett mellanlager under samt lite luft. Luften under värms upp av kroppsvärmen och är viktig för funktionen.

 

För kyla och nederbörd

Tygets membran på Ice-familjen tillsammans med den tejpade quiltningen stoppar väta från att tränga in (som den normalt gör vid vanligt quiltade plagg med stygn).  Den andas också tack vare att tyget låter nödvändig fukt komma ut. De har även en flourocarbonfri DWR impregnering. Måttet i form  av vattenpelare de tål är 8.000 mm och klarar dig från att bli blöt under ridturen.

Isoleringen är väldigt lik fågeldun till sin konsistens och funktion och mängden gör att du inte fryser även om temperaturen kryper ner mot -10 till -15 grader. Givetvis påverkas det av hur frusen du är samt vad du har för bas- och mellanlager.

 

Ice-familjen

Plaggen i familjen Ice finns i färgerna graphite som är en klassisk mörkgrå färg samt petrol som är en hätig utstickande färg med inslag av gröna och blåa toner. Ice finns i kappa, jacka, kjol och även som herr- och juniormodell.

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se