Nordicfamiljen

Ridkappor, ridjackor och ridkjolar för den frusne

Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är plaggen i Nordicfamiljen som gjorda för dig. Nordic passar dig som bor där det mestadels är kall väderlek eller som står eller sitter stilla mycket i ex. kalla, råa ridhus. Nordic klarar även visst busväder (skydd ca en timme i snöfall/blötsnö).

Uhip's familj Nordic har högst mängd isolering av alla plagg och är därmed varmast i vår vinterkollektion. Nordicplaggen har en figurnära passform utan att sitta åt och de är snyggt quiltade med sneda, smala kanaler. Färgerna är mustiga och tyget har en pärlemorliknande, snyggt skinande yta.

Uhip's Nordicfamilj består av ridkappa (en längre och en kortare modell), ridjacka och ridtäckkjol.

Regntäthet
Vindtäthet
Värmeförmåga/Isolering
Andasförmåga
Uhip's Nordic ridkappa
Med huva och nedfällbara handvärmare
Uhip Nordic ridjacka, ridkjol
Nordic håller dig varm under kalla vinterdagar

MATERIAL FÖR KYLA

Vi har valt ut material som lever upp till våra kunders förväntningar på värme, komfort och ventilation under aktiviteten. Isoleringen i våra Nordicplagg består av syntetdun som har god andningsförmåga, värmer trots fukt och väta och dessutom torkar på nolltid.

 

Fyllningen i Nordic
Fyllningen i Nordicfamiljen är ett material som är väldigt likt fågeldun till konsistens och värmeförmåga. Du håller dig varm ner till ca -15 grader om du har bra ullmaterial under.

 

Yttertyget
Skalväven i Nordic-plaggen har pärlemorliknande yta samt en film på baksidan som gör att värmen stannar på insidan och vinterfuktigheten och snön på utsidan. Med tillägg för flourocarbonfri DWR-impregnering kommer de upp i en vattenpelare på 3000 mm.

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se