Snabba och trygga leveranser, fria returer. Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Nordic

Plagg för kyla

Nordic

Om familjen Nordic. Plaggen vi kallar Nordic är har högst mängd isolering och dom är därmed varmast i vår vinterkollektion. Nordic är en elegant familj plagg som har en figurnära passform utan att sitta åt och är snyggt quiltad med sneda kanaler. Klassiskt stilren. Nordic finns i jacka med matchande täckkjol, kappa samt en kortare modell av kappa vi kallar parka.

 

Temperatur ner till ca -15 grader

Håller dig varm även i fuktig väderlek

Står emot vind

AfterlightImage

Nordic klarar kyla

Plaggen vi kallar Nordic är har högst mängd isolering och dom är därmed varmast i vår vinterkollektion. Nordic är en elegant klädfamilj som har en figurnära passform utan att sitta åt och är snyggt quiltad med sneda kanaler. Klassiskt stilren. Nordic finns i jacka med matchande täckkjol, kappa samt en kortare modell av kappa vi kallar parka.

Nordic är tillverkad av

Fyllningen i Nordic-familjen är ett material som är väldigt likt fågeldun till konsistens och värme förmåga. Du klarar dig ner till -15 grader minst om du har bra ullmaterial under. Skalväven i Nordic-plaggen har pärlemorliknande yta samt en film på baksidan som gör att värmen stannar på insidan och att hålla vinterfuktigheten och snön på utsidan. Med tillägg för flourocarbonfri. DWR-impregnering kommer de upp i en vattenpelare på 3000 mm.

Nordic passar dig som

Nordic passar dig som vistas i kall väderlek eller dig som står eller sitter stilla mycket och blir kall i t.ex. råa ridhus. Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är Nordic som gjord för dig. Vistas du emellanåt i busväder och inte vill oroa dig för att snö  eller fukt ska tränga igenom så passar Nordic utmärkt. (skydd ca en timme i snöfall, läs mer om material nedan).

Nordic familjen

Uhip är sommarstängt vecka 28-31. Du kan fortfarande lägga en order. Beställningen kommer att skickas till dig under v. 32. Under perioden vecka 28-31 kommer inga returer eller reklamationer att administreras. Avvisa