Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Uhips kollektion - våra familjer

IMG_4083

Alaska

Vinterns favorit

Alaska, med sitt lätta och mjuka yttertyg passar dig som främst vill ha ytterplagg för kyla. Med sin 250 gsm fyllning  av syntetdun, är lika varmt som dun men klarar till skillnad från dun av att värma dig även i fuktiga väderlekar.

Våra alaskaplagg

IMG_3894

ARCTIC SPORT

FIXAR VÄXLANDE VÄDER

Arctic passar dig som gillar en sportig look, kläder som du kan röra dig i samt dig som vistas i vinterväder där det ena dagen är minusgrader och andra nederbörd eller blåsigt. Varm men förvånansvärt tunn och lätt med skyddande membran på insidan av yttertyget.

Våra arcticplagg

DSC_5825

3-i-1

FLEXIBLA PLAGG ÅRET RUNT

Plaggen för dig som vistas ute i växlande temperaturer. Plaggen består av ett yttre skal samt ett avtagbart innerfoder. Delarna är möjliga att använda tillsammans eller var och en för sig.

Våra 3-i-1 plagg

JPEG-bild

Nordic

Håller dig varm hela vintern

Plaggen vi kallar Nordic har högst mängd isolering och de är därmed varmast i vår vinterkollektion.  Plaggen känns härligt lätta trots sin mängd fyllning. Tyget har vattenpelare och är impregnerat med DWR som håller snöslasket ute.

Nordic finns i modellerna kappa, parkas samt jacka och kjol.

SS17Louicehaaga_4-1-1

REGULAR SPORT

FÖR DAGAR MED REGN OCH BLÅST

En sportig serie med jacka och kjol, i färgerna navy och svart, som fungerar utmärkt sommar som höst. Tillverkad av lätta funktionsmaterial som tål regn.

Yttertyget är ett mjukt ripstop nylon som är behandlat för att tåla 10.000 mm regn. På insidan har vi ett tunt lager med syntetdunet Sorona See Pro som värmer vid ruggväder men även gör jackan till det perfekta ytterlagret för årstiden oavsett väder.

Våra regular sportplagg

DSC_8303

Mellanlager

Flexibilitet och rörelsefrihet

Våra mellanlager har god andningsförmåga för intensivare aktiviteter. De är perfekta att bära året om, antingen separat eller under en jacka, kappa eller väst. Sidopanelerna är tillverkade i ett stretchtyg som ger flexibilitet och rörelsefrihet oavsett aktivitet.

Våra mellanlager

 

 

365

365

För årets 365 dagar

Lätt, figurskuren syntetdunjacka tillverkad av sköna funktionsmaterial. Med sina 140 grams fyllning passar den perfekt kyliga dagar och kvällar under vår, sommar och höst. Under vintern fungerar den som det perfekta mellanlagret.

Våra 365-plagg

regnkappa, trench coat, skalplagg, regnplagg

Trench

Torr & snygg i regn & vind

Höstens stora nyhet - en knälång regn- och vindkappa för dig som spenderar mycket av din tid utomhus i regn och i vindpinande miljöer. Kappan är ett skalplagg som har en extra dragkedja på insidan där du kan fästa ett innerfoder. På så sätt transformerar du lätt kappan till att tåla även kyla. Innerfodret köper du separat.

Självklart är kappan utrustad med våra unika lösningar så att den fungerar utmärkt till häst.

barntäckkjol, barntermokjol, ridkjol barn, barnridkjol

Barn & junior

Vi har även barn- & juniorplagg som precis som den ordinarie kollektionen består av jacka, täckkjol och långjacka. Vi vet att den yngre generationen gillar snygg design så självklart är plaggen tillverkade i en feminin och figurnära stil precis som plaggen för vuxna.

Våra barn- och juniorplagg

Hjälpte inte informationen?