Returer

Ångerrätt

Du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Vi står för frakten av din retur när du använder returetiketten som följer med i den första leveransen.

Retur

Ångrad produkt ska alltid returneras i oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt, denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.
Vi hanterar din retur inom 2-3 dagar från att vi tagit emot paketet.

Faktura och betalning

Vi rekommenderar dig att pausa din faktura via mitt klarna i samband med din retur. På så sätt förlänger du förfallodatumet. När vi tagit emot din returnerade vara registrerar vi din retur direkt i Klarna.

För att göra en retur ber vi dig att registrera ett ärende

Returnera en produkt

Om du ångrar ditt köp får du självklart skicka tillbaka din beställning till oss. Vi erbjuder fri retur när du använder returetiketten vi skickar med i din första leverans.

Så här gör du:

  • Om du vill returnera din vara ska du börja med att registrera ett ärende.
  • Du får ett ärendenummer efter registrering som vi ber dig notera på följesedeln som vi i sin tur ber dig skicka med i returpaketet.
  • Vi tar emot din vara och skickar ett e-postmeddelande som bekräftelse
  • Vi registrerar din retur hos Klarna som betalar tillbaka ditt köpbelopp
  • Fraktkostnaden återbetalas ej.

Vi registrerar återbetalningen i Klarna 1-3 dagar från det att returen inkommit till oss. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för klarna att återbetala ditt belopp. Följ ditt ärende via Klarnaappen.

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se