Trygga och snabba leveranser. Fria returer.Vill du få din vara skickad utanför Sverige? Lägg din order på uhipwear.com!
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Leverans & frakt

Tid, kostnad, alternativ

Orderstatus

När din beställning har lämnat vårt lager får du en föravisering via mail så att du kan följa ditt paket.

Om du valt leverans till butik får du ett mail så fort din beställning finns att hämta i butiken. För att hämta ut din beställning, medtag din orderbekräftelse och giltig legitimation.

 

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit i samband med din beställning. Du får även ett e-postmeddelande när din order lämnar vårt lager, där hittar du också ditt sändningsnummer som du kan använda om du vill spåra din försändelse.

 

Leveranstid

Lagervara
Leveranstiden är normalt 1–3 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller inte.

Lagret väntar påfyllning
I början av säsong kan en vara ta slut och det kan ta några veckor innan lagret fylls på. Vi informerar då om det på vår webb samt i mail till dig om du skulle beröras. Löpande under säsong får vi påfyllning från vårt centrallager, i enstaka fall kan det förlänga leveranstiden någon dag.

Vara från extern leverantör
Om din vara behöver beställas från en extern leverantörs lager, t ex Muckboots, är leveranstiden 4-7 dagar.

 

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är 49 kr med DHL och 75 kr med Postnord för leverans inom Sverige. Eventuell returfrakt är kostnadsfri när du använder den bilagda retursedeln.

 

Utlämningsställe, hämta ditt paket

Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet. Observera att du måste uppvisa legitimation när du hämtar ut ditt paket från oss.

Vi skickar våra försändelser genom DHL eller Post Nord som levererar ditt paket till ditt närmaste utlämningsställe. För tillfället har vi inte möjlighet att erbjuda valfria utlämningsställen.

 

Hämta i butik

Självklart kan du välja att hämta din order hos oss i butiken i Täby. Då betalar du ingen fraktkostnad. Välkommen att hämta din order under våra öppettider! Vi skickar dig ett mail när vi packat din vara och den är redo att hämtas upp.

 

Spåra paket

När vi skickat ditt paket bekräftar vi det med ett e-postmeddelande till dig. I meddelandet skickar vi med sändningsnumret för din order.
Spåra mitt paket.

 

Ej uthämtat paket

Om du glömmer eller väljer att inte hämta ut din försändelse och den kommer åter till oss står du som kund för kostnaden om 250 kr.

Hjälpte inte informationen?

Fråga om leverans

Har du en fråga gällande leveransen av din order? Saknar du den eller önskar du komplettera med information? Fyll i nedan så kikar någon av oss som arbetar med att packa våra ordrar och återkommer till dig.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.