Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Din order

Från lager till mottagare

Läs våra fullständiga köpvillkor på uhip.se/kopvillkor

 

Orderbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit i samband med din beställning.

Meddelande om att din order är packad och på väg

Du får även ett e-postmeddelande när din order lämnar vårt lager, där du också ditt sändningsnummer som du kan använda om du vill spåra din försändelse.

Om du valt leverans till butik får du ett mail så fort din beställning finns att hämta i butiken.

Spåra paket

När vi skickat ditt paket bekräftar vi det med ett e-postmeddelande till dig. I meddelandet skickar vi med sändningsnumret för din order.
Spåra mitt paket.

 

Leverans

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Vi skickar våra försändelser genom DHL eller Post Nord som levererar ditt paket till ditt närmaste utlämningsställe. För tillfället har vi inte möjlighet att erbjuda valfria utlämningsställen.

Utlämningsställe, hämta ditt paket

Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet. Observera att du måste uppvisa legitimation när du hämtar ut ditt paket från oss.

Hämta i butik 0 kr

Självklart kan du välja att hämta din order hos oss i butiken i Täby. När paketet finns att hämta ut får du avisering via mail. Ta med dig din orderbekräftelse och legitimation för att hämta ut ditt paket. Om någon annan ska hämta paketet åt dig krävs både ombudets och din legitimation.

Välkommen att hämta din order under våra öppettider.

DHL servicepoint 49 kr

Din beställning skickas till ditt närmaste DHL-ombud. Normalt skickas din beställning dagen efter det att du fullföljt din beställning och finns hos ditt DHL-ombud inom 2 arbetsdagar. När beställningen lämnar vårt lager får du ett mail med sändningsnummer så att du kan följa din beställning. När paketet finns att hämta hos ombudet får du avisering via sms med ett löpnummer. Ta med dig legitimation och löpnummer för att hämta ut ditt paket. Om någon annan ska hämta paketet åt dig krävs både ombudets och din legitimation.

Eventuell returfrakt är kostnadsfri när du använder den bilagda retursedeln.

DHL företagspaket 49 kr

Vid hemleverans blir du aviserad via telefon när ditt paket finns på DHL terminal för att bestämma dag och tidsintervall för utkörning. Leveransen måste kvitteras av mottagaren, som inte behöver vara den angivna mottagaren personligen, som signerar en fysisk eller elektronisk avi. Leveranstid 5-7 arbetsdagar till port eller tomtgräns.

Postnord 71 kr

Din beställning skickas till ditt närmaste Postnord-ombud. Normalt skickas din beställning dagen efter det att du fullföljt din beställning och finns hos ditt Postnord-ombud inom 2 arbetsdagar. När beställningen lämnar vårt lager får du ett mail med sändningsnummer så att du kan följa din beställning. När paketet finns att hämta hos ombudet får du avisering via sms med ett löpnummer. Ta med dig legitimation och löpnummer för att hämta ut ditt paket. Om någon annan ska hämta paketet åt dig krävs både ombudets och din legitimation.

Eventuell returfrakt är kostnadsfri när du använder den bilagda retursedeln.

Ej uthämtat paket/ej mottagen hemleverans

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Försening och delleverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland uppstår dessvärre förseningar. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Vi strävar efter att leverera hela din order i en försändelse, om en produkt saknas kan därför väntetiden bli något längre.

Om din vara behöver beställas från en extern leverantörs lager, t ex Muckboots, är leveranstiden 4-7 dagar.

Hjälpte inte informationen?