Muckboot Adventure

1 250 SEK
Enkelt att handla
14 dagars öppet köp
Fria returer

Lätt och behaglig året-runt-stövel.

Stretch-fit skafttopp för behaglig värme, 5mm CR flex-foam med fyra lager stretchfoder, lätt och komfortabel. 100% vattentät. Lättavrinnande ytterhölje av gummi. Resistent och lätt gummiyttersula. Förstärkt i tå och häl samt stålförstärkt hålfotsstöd. Materialfunktion -30 till +10 grader.

Små i storlekarna, vi rekommenderar dig att gå upp en storlek.

Beskrivning

Håll dig varm och torr i Muckboots 100% vattentäta Arctic kollektion. En kollektion som består av lätta och sköna gummistövlar för alla ruskiga väderlekar. En lite lägre och lättare Muck Boot för användning året runt i skogen och stallet.

Gjort av ett kortare skaft men med samma 5 mm neoprene och 6 mm isolering i sulan. Stöveln är 100% vattentät med 4 vägsstretch på samtliga mjuka områden och resterande är gjorda i rågummi. Stöveln är resistent mot frätande ämnen vilket gör den till en perfekt bruksstövel.

Välj Adventure för ett högre skaft eller Weekend om du föredrar ett kortare stövelskaft.

Egenskaper

  • 100% vattentät
  • Isolerande stövel
  • 4-vägsstretch runt skaftet
  • Skaftet andas
  • Vridstyv
  • Komfortvärme från -30 till +10 grader

Skötselråd

Alla Muckboots är tillverkade i naturgummi, vilket gör stövlarna tåliga och slitstarka. För att undvika risk för uttorkning och därmed sprickbildning bör stövlarna ej snabbtorkas eller exponeras i starkt solljus i längre perioder. Förläng hållbarheten med att applicera glycerin på gummiytorna. Fabrikationsfel uppstår oftast omgående, slitage är ej reklamation.