Muckboot Arctic Adventure

1 250 SEK
1-3 dagars leveranstid
14 dagars öppet köp
Fria returer
Arctic Adventure är Mucks lättare stövel gjord av neoprene och naturgummi med stretchfoder. Hela stöveln är vattentät och har en stretchig passform som håller dig varm året runt. Muck Boot Arctic Adventure har en fodrad innersula av 6 mm tjock NitroCell för extra komfort. Stålförstärkt hålfotsstöd gör den till relativt vridstyv och stöveln har dessutom förstärkningar i häl och tå för extra slitstyrka. För att passa hästägare tål hela stöveln lösningsmedel som t.ex råolja, ammoniak och gödsel. Komfortvärme från -30 till +10 grader Något små i storlekarna, välj gärna en storlek större.

Beskrivning

Arctic Adventure är Mucks lättare stövel gjord av neoprene och naturgummi med stretchfoder. Hela stöveln är vattentät och har en stretchig passform som håller dig varm året runt. Muck Boot Arctic Adventure har en fodrad innersula av 6 mm tjock NitroCell för extra komfort. Stålförstärkt hålfotsstöd gör den till relativt vridstyv och stöveln har dessutom förstärkningar i häl och tå för extra slitstyrka. För att passa hästägare tål hela stöveln lösningsmedel som t.ex råolja, ammoniak och gödsel. Komfortvärme från -30 till +10 grader Något små i storlekarna, välj gärna en storlek större. Adventure är hög i skaftet till skillnad från Weekend. Muckboots Arctic kollektion Håll dig varm och torr i Muckboots 100% vattentäta Arctic kollektion. En kollektion som består av lätta och sköna gummistövlar för alla ruskiga väderlekar. Arctic är dock ingen vanlig gummistövel utan en stövel som tål tuffa miljöer och kyla. Förutom de funktionella egenskaperna är designen cool och Muckboot en stövel dina fötter kommer tycka om, de rekommenderas till och med av ortopeder.

Funktion

  • 100% vattentät
  • Isolerande stövel
  • 4-vägsstretch runt skaftet
  • Skaftet andas
  • Vridstyv
  • Komfortvärme från -30 till +10 grader

Skötselråd

Alla Muckboots är tillverkade i naturgummi, vilket gör stövlarna tåliga och slitstarka.

För att undvika risk för uttorkning och därmed sprickbildning bör stövlarna ej snabbtorkas eller exponeras i starkt solljus i längre perioder.

Förläng hållbarheten med att applicera glycerin på gummiytorna.

Fabrikationsfel uppstår oftast omgående, slitage är ej reklamation.