Muckboot Arctic Weekend

Beskrivning saknas!
1 150 SEK
Snabba leveranser
14 dagars ångerrätt
Fria returer

Beskrivning

Ett lite lägre och lättare Muck Boot för användning året runt i skogen och stallet. Gjort av ett kortare skaft men med samma 5 mm neoprene och 6 mm isolering i sulan. Stöveln är 100% vattentät med 4 vägsstretch på samtliga mjuka områden och resterande är gjorda i rågummi. Stöveln är resistent mot frätande ämnen vilket gör den till en perfekt bruksstövel. Weekend är kort i skaftet till skillnad från Adventure. Muckboots Arctic kollektion Håll dig varm och torr i Muckboots 100% vattentäta Arctic kollektion. En kollektion som består av lätta och sköna gummistövlar för alla ruskiga väderlekar. Arctic är dock ingen vanlig gummistövel utan en stövel som tål tuffa miljöer och kyla. Förutom de funktionella egenskaperna är designen cool och Muckboot en stövel dina fötter kommer tycka om, de rekommenderas till och med av ortopeder.

Funktion

Stretch-fit skafttopp för behaglig värme, 5 mm CR flex-foam med fyra lager stretchfoder, lätt och komfortabel, 100% vattentät, lättavrinnande ytterhölje av gummi, resistent och lätt gummiyttersula, förstärkt i tå och häl samt stålförstärkt hålfotsstöd. Materialfunktion: -30 till +10. Små i storlekarna, gå upp en storlek 100% tät Urtagbar sula Resistent mot ammoniak och gödning Vridstyv Komfort: +20 till -30°C

Skötselråd

  • Alla Muckboots är tillverkade i naturgummi, vilket gör stövlarna tåliga och slitstarka.
  • För att undvika risk för uttorkning och därmed sprickbildning bör stövlarna ej snabbtorkas eller exponeras i starkt solljus i längre perioder.
  • Förläng hållbarheten med att applicera glycerin på gummiytorna.

Fabrikationsfel uppstår oftast omgående, slitage är ej reklamation.

Material

Stretch-fit skafttopp för behaglig värme, 5 mm CR flex-foam med fyra lager stretchfoder, lätt och komfortabel, 100% vattentät, lättavrinnande ytterhölje av gummi, resistent och lätt gummiyttersula, förstärkt i tå och häl samt stålförstärkt hålfotsstöd. Materialfunktion: -30 till +10.