Muckboot Arctic Sport II Mid

Beskrivning saknas!
1 395 SEK
1-3 dagars leveranstid
14 dagars ångerrätt
Fria returer

Beskrivning

Smidig och varm damstövel med anpassad läst och form. Fleecefoder, stretch- t kort skafttopp behåller värmen inne och kylan ute, 5 mm. CR ex-foam med fyra lager stretchfoder, lätt och komfortabel, 100% vattentät, robust, tålig och slitstark för maximalt skydd och stabilitet. Dubbla förstärkningar vid vrist och häl, 2 mm skumunderlag för ytterligare värme vid vrist, EVA-gjuten mellansula samt ny kraftig yttersulan mot halka. Lätt att ta på och av. Muckboots Arctic kollektion Håll dig varm och torr i Muckboots 100% vattentäta Arctic kollektion. En kollektion som består av lätta och sköna gummistövlar för alla ruskiga väderlekar. Arctic är dock ingen vanlig gummistövel utan en stövel som tål tuffa miljöer och kyla. Förutom de funktionella egenskaperna är designen cool och Muckboot en stövel dina fötter kommer tycka om, de rekommenderas till och med av ortopeder.

Funktion

100% vattentät med en 4-vägs stretch/nylonväv. Stretch-fit skafttopp. Fodrad med microfleece och andningsbar AIRMESH som driver ut överflödig fukt och värme. Isolerande uttagbar innersula av 6 mm NITROCEL sörjer för mycket god stötdämpning. Vridstabil gelänk av microfiber. Vulkaniserad rå/naturgummi i sulan och runt foten, förstärkt över tå, runt häl och hälsena. Inga sömmar, allt är vulkaniserat eller limmat. Tål amoniak, olja och gödningsmedel.

Skötselråd

Alla Muckboots är tillverkade i naturgummi, vilket gör stövlarna tåliga och slitstarka.

För att undvika risk för uttorkning och därmed sprickbildning bör stövlarna ej snabbtorkas eller exponeras i starkt solljus i längre perioder.

Förläng hållbarheten med att applicera glycerin på gummiytorna.

Fabrikationsfel uppstår oftast omgående, slitage är ej reklamation.