Shopping och hållbarhet

Överdriven konsumtion inte bra för vår miljö

Många menar idag att en överdriven konsumtion har en negativ effekt på vår miljö. Trender som Black Friday och Cyber Monday med låga priser kan driva  konsumenter till överdriven konsumtion och producenter till en pressad tillverkningsprocess vilket inte är bra för en hållbar framtid.

Uhip’s passion är att tillverka funktionsplagg till dig som ryttare och för dig som tillbringar din tid mycket utomhus. Vi prioriterar och investerar i material av hög kvalitet som håller länge så att du kan bära plagget alla dagar i veckan under flera år. Detta är en del av vår hållbarhetssyn där vår målsättning helt enkelt är ett långsiktigt tänk vad gäller dit val av ytterplagg.

När din trotjänare efter många år gjort sitt tar vi emot plagget i inbyte för att materialen ska kunna återvinnas. Vinst för dig, vinst för oss och framför allt vinst för miljön.

Priskampanjer

Vi ställer oss bakom synen på konsumtion och hur den påverkar vår miljö. Våra val av material och tillverkningsprocess har lett till att vi generellt är återhållsamma med priskampanjer.

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se