365

Mjuka, varma, sportiga och designade för årets 365 dagar

Familjen 365 består av våra lättaste och smidigaste ridkläder du rör dig obehindrat i. Det är supersköna ridjackor, ridkappor, vinterkappor, västar och termokjolar med väldigt fin passform, designade för att kunna användas året runt. Lättviktsplaggen passar lika bra som ytterplagg som ett värmande mellanlager under en skaljacka vinterns kalla dagar. Tanken är även att du ska kunna addera en matchande väst eller jacka från familjen efter behov.

Familjen innehåller även en 365+ som har en större mängd isolering och som är anpassad för häst& vintersäsongens minusgrader. Yttertyget i 365-plaggen har DWR och en beläggning på utsidan som skydd mot viss väta.

365

rain.svg 2/6 Regntäthet

snow.svg 2/6 Värmeförmåga

wind.svg 3/6 Vindtäthet

breathe.svg  3/6 Andasförmåga

365+

rain.svg 1/6 Regntäthet

snow.svg 3/6 Värmeförmåga

wind.svg 3/6 Vindtäthet

breathe.svg  3/6 Andasförmåga

365_plus_jacket_stellar_elisabeth_ågren_3.jpg

Material

Skaltyget är ett lätt och tunt skinande Nylon Ripstop som för att det skall tåla viss mängd ruggväder har fått en ”coating” på baksidan och en DWR Impregnering på utsidan. Totalt skydd för nederbörd: 400 mm w/p. Fodertyget är en 100% återvunnen polyester. Dragkedjor från YKK.

Isoleringen är ett tekniskt material av syntet från SEE som liknar dun till både konsistens och känsla men som till skillnad från dun funkar även i fuktiga miljöer. SEE använder fibrer från Sorona®, ett lätt material med mycket goda värmande egenskaper.

Shop 365