Bamboo

Baslager i bambu som ger dig den ultimata mixen av komfort och funktion

Bamboo-familjen innehåller basplagg tillverkade i ett väldigt tunt och mjukt tyg vilket gör att kläderna är otroligt sköna att bära. På grund av den höga komforten och bambuns antibakteriella egenskaper passar tröjorna perfekt för träningsaktiviteter. 

Det finns mycket som gör bambun så fantastisk. Bland annat är bambu en av världens mest hållbara resurser vilket gör den till ett självklart val för oss. Om du någon gång haft på dig ett plagg tillverkat i bambu så vet du om den där obeskrivliga mjukheten och den lätta, svala känslan som smeker huden.

Uhips bambutröjor erbjuds i unisex-storlekar, familjen innehåller även mössor.

Sex fördelar med Bambu

1. Bambu håller dig fräsch
Vi alla vet hur kläderna känns efter ett hårt träningspass! Väljer du bambu så kommer du känna dig fräsch och torr betydligt längre eftersom bambu-fibrerna ger tyget en fantastisk andningsförmåga och leder bort fukt.

 

2. Bambu är otroligt mjuk
Du kommer inte vilja ta av dig ett plagg som är gjort av bambu eftersom bambu-fibrerna gör tyget otroligt mjukt och bekvämt att bära. Du kommer inte märka att du har plagget på dig!

 

3. Bambu är temperatureglerande
Bambu har isolerande egenskaper. Under varma dagar kommer tyget kännas fräscht och svalt samtidigt som den ger ett ytterligare skydd under de kalla dagarna.

 

4. Bambu är hypoallergeniskt
Bambu kommer vara särskilt välkommen för dig som lider av känslig hud eller allergier. Bambun är nämligen hypoallergeniskt, vilket betyder att det inte leder till allergiska reaktioner.

 

5. Bambu ger dig skydd mot uv-strålning
Bambun ger dig ett naturligt skydd mot UV-strålning och kan filtrera bort 97.5% av de skadliga UV-strålarna. Detta gör tyget till det perfekta valet under varma dagar när man är ute i solen länge.

 

6. Bambu är skrynkelfritt
Tack vare de speciella bambu-fibrerna, är tyget nästan omöjligt att göra skrynkligt. Plagget kommer hålla formen oerhört bra trots många tvättar.

3S6A0791.jpg

 

bamboo_ss_top_blue.jpg