Uhip crew

Ulrika-2

Ulrika Falkman

Grundare och VD

Ulrika är en sann entreprenör med bakgrund inom marknadsföring och projektledning. Hennes drivkraft är att skapa och förändra saker. De kreativa tankarna är som en popcornmaskin i Ulrikas huvud. Hon ser hinder som något roligt och motiveras att "lösa det omöjliga".

Elin2

Elin Westergård

Design och produktion

Elin började kom till Uhip i september 2018 och har en gedigen bakgrund inom textilbranchen och outdoorsegmentet. Elin brinner för miljö, djur och natur och får nu arbeta med detta och där tillföra sin stora kunskap inom både design, produktion och inköp.

Anna

Anna Ellmarker

Försäljning

Anna är stationerad i Göteborg och arbetar mot Uhips återförsäljare. Få brinner för sina kunder som vår Anna! Hon ger aldrig upp och lämnar aldrig vare sig kunder eller kollegor i sticket. Anna har tidigare arbetat med att hjälpa entreprenörer etablera sig och bidrar nu från andra sidan med att etablera en entreprenör.

Martina

Martina Rosendahl

Webb och IT

Martina började som kundserviceansvarig i maj 2018. Idag ansvarar hon för Uhips tre webbplatser samt koordinerar och projektleder IT-lösningar. Martina har en bakgrund inom digitalisering, webb och kommunikation i offentlig sektor.

f410d89efa76b4766b4c4efe30d30e78

Linda Janke

Marknad

Linda började på Uhip i april 2020. Hon har en gedigen bakgrund inom marknadsföring.

 

Customer service 2

Maria Södergren

Kundservice

Maria började på Uhip i december 2018. Hon ger alla våra kunder den bästa tänkbara servicen i telefon, mail och andra kanaler.

Customer service

Jenny Nordlöw

Delivery

Jenny kom till Uhip september 2018 och ser till att ordrar blir packade och att lagerlogistiken fungerar. Hon är stark som en häst och dricker aldrig kaffe utan en kaka. Jenny har ett förflutet som hoppryttare på höga nivåer och har idag familjens hästar på gården norr om Stockholm.

dee25e665e12b2b8cdbb8a14311f1078

Alice Mattson

Praktikant

Alice pluggar på Stockholms universitet och började som extrajobbare på Uhip. Nu gör hon sin praktik hos oss och är ett stjärnskott på marknadssidan.

Anne Staland

Butik och delivery

Anne är vår spindel i nätet. När hon inte packar ordrar och tar hand om kunder i butiken fixar hon med butiksskyltningen och ser till att det hålls snyggt och rent.

Sofie Malmberg

Butik, delivery och kundservice

Sofie hoppar in och hjälper Jenny och Maria med delivery och kundservice.

Tilda Högberg

Butik och delivery

Tilda hoppar in och hjälper Jenny med delivery samt har butiken varannan lördag.

Hundtass

Leffe

Controller

Kahn

Kahn

Kurator

King

King

Friskvård

Hundtass

Vidar

Hustomte

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se