Jobba med oss

Vi söker då och då driftiga medarbetare till vårt gäng eller samarbetspartners för olika uppdrag. På denna sida hittar du lediga tjänster och andra behov.

Välkommen med din ansökan!

crew2021_92.jpg

Uppdaterad 2022-11-11

Vi behöver förstärkning till vårt kontor i Täby, norr om Stockholm

 

Communication & Content Manager

Uhip designar och marknadsför sedan 2011 en egen klädkollektion under namnet Uhip, specialdesignad för dig som lever ett aktivt liv tillsammans med häst eller hund. Vi har haft en spännande tillväxtresa ”world wide” hittills och har tydliga planer och mål för den fortsatta de kommande åren. En förutsättning för att den skall bli lyckad är ett kompetent, sammansvetsat och motiverat team, inte minst marknadsteamet som har det yttersta ansvaret för att vårt varumärke växer. Här behöver vi nu förstärkning till vårt kontor i Täby, norr om Stockholm.

Om rollen

I rollen som vår Communication & Content Manager blir du övergripande ansvarig för att koordinera vår kommunikation men du kreerar och producerar även själv innehåll i form av både bild och copy. Typiskt entreprenöriellt; en mix av både hands on, strategi och planering. 

Det innebär i praktiken arbetsuppgifter som:

• Tillsammans med de övriga i marknadsteamet skapa effektiva och kreativa kampanjer och aktiviteter som leder till köp.
• Koordinera, planera samt lansera kampanjer och nya produkter i digitala och sociala kanaler, organiska som köpta. Tillsammans med vår mediebyrå samt med övriga teamet på marknadsavdelningen.
• Koordinerat med Uhip’s SoMe Manager producera bild och rörligt till alla våra kanaler, inkl web. Mestadels i egen regi men det kan även röra sig om att leda ett produktionsbolag vid större produktioner.
• Producera och publicera innehåll i form av copy till bloggar, nyhetsbrev, webben och storytelling av olika slag. Stort fokus på att nosa upp intressanta ”stories” med samarbetspartners och profiler.
• Mäta och rapportera resultatet av kampanjer och produktreleaser
• Producera övrigt marknadsmaterial till främst mässor och events.
• Projektledare för diverse projekt inom sponsring och varumärkes-positionering.
• Arbete på våra strategiskt viktiga mässor. Både med att skapa innehåll men även med att möta kunder och sälja våra kläder. Vi har avsedd extra personal men någon helgdag går åt till detta för hela team Uhip. I Stockholm men även på annan ort.

Om personen vi söker

• Eftersom du även är involverad i att skapa kampanjer och aktiviteter behöver du vara kreativ och rik på idéer.
• För att passa för rollen behöver du även vara driven och initiativrik. Vi har en stark entreprenöriell anda och tempot är stundom högt.
• Du är en teamplayer och van att driva frågor framåt i egen regi samt i strukturerad projektform 

Det här tror vi om dina kompetenser och om din erfarenhet

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och någon form av utbildning inom digital marknadsföring är en fördel
• Erfarenhet av foto- och filmproduktion inklusive redigering & efterbearbetning.
• Hantera relevanta appar och program för foto, film och diverse grafiska produktioner.
• Ha koll på marknadsföring på sociala medier och vara uppdaterad om nya trender som råder och som är på gång. Ständigt ha örat mot marken.
• Erfarenhet och förmåga att utarbeta och rapportera mot KPI’r för E-handel
• Analytisk förmåga

Det här innebär det att vara en del av vårt team:

Arbetsplatsen: Vi sitter i ljusa kreativa lokaler i Viggbyholms hamn i Täby med både hav, hästhagar och hundpromenadstråk inpå knuten.
Flexibilitet: Hos oss får du balans i livet och jobbar hemma när det passar, står eller sitter, i sällskap med andra eller enskilt. Utöver det har vi full förståelse för att hästen ska skos eller hunden ska till veterinären
God hälsa: Vi uppmuntrar en god hälsa och sponsrar med friskvårdsbidrag. Vi ser det naturligt att hundar sprider glädje och har dem gärna med oss till kontoret under kontrollerade former.
Gilla gärna Uhip: Vi gillar om du gillar Uhip och ser till att du löpande kan klä dig i våra senaste plagg. Givetvis förmånliga priser till ”family & friends”.
Tron på kommunikation: Vi träffas veckovis över frukost ”on the house” och summerar aktiviteter och mål. Arbetet sker strukturerat i projektform och vi har högt i tak.

Känns det här som du? Ja men hör av dig! Lättast via mail till personal@uhip.se så hör vi av oss.

Ulrika Falkman
VD & Grundare